Kurír KacsaKiemelt hírek

Orbán Washingtonban kinevezte az USA új elnökét – Álhír tudósítónk jelenti….

viagragyár felcsúton-álhírtudósítás

Orbán Viktor személyesen tájékoztatta világ közönségét legfontosabb külpolitikai döntéseiről. Ma ismét kormányzati sajtótájékoztatót tartottak a közvéleményt érdeklő legfontosabb kérdésekről. A színhely kivételesen nem Budapest, hanem a Capitolium volt Washingtonban. 

Előadta, elege volt már a libernyák, amerikai választási rendszerrel való szarakodásból,

abból, hogy ott tényleg megszámolják a szavazatokat. Még szerda éjszaka egy rendeleti úton kihirdetett alkotmánymódosítással Magyarországhoz csatolta az USA-t. Ennek következtében a magyar Nemzeti Választási Iroda hatásköre kiterjed Amerikára is.

“Az amerikai számítástechnikai rendszer teljesen alkalmatlan egy törvényes választás lebonyolítására!”

– jelentette ki a mindenhez (is) értő magyar Miniszterelnök. De őt talált megfelelő szakembert a probléma megoldására. Ezért reaktiválta a korábban néhány milliós jutalommal nyugalomba vonult Pálffy Ilonát, akit ki is nevezett az ottani szervezet élére. Ennek eredményeként az USA összes papír alapú szavazatát feldolgozták számítógéppel a kinevezés utáni öt percben és ki is hirdették a végeredményt.

A magyar zsenialitást bizonyítja az is, mindezt annak ellenére sikerült megoldani, hogy az öt percből három alatt nem is működött a rendszer áramszünet miatt!

Orbán Viktor az alkalomhoz illően mohácsi, busó, magyar, nemzethy népviseletben jelent meg az eseményen,

akit a Békemenet tagjai kísértek el a nagy útra. Biztos forrásból tudjuk, hogy nem légi úton közlekedett, mert a magyar kormány toszójárataként a közelmúltban rendszeresített airbus éppen foglalt volt. Ugyanis Tekintetes Mészáros Lőrinc urat szállította a Maldív-szigetekre legújabb szerzeményével…

De “uniós pénzből magyar ésszel” a mi Fővezérünk ezt a problémát is gyorsan megoldotta.

Macron francia elnök bosszantására a felcsúti kisvasutat metróként átvezette észrevétlenül Nyugat-Európa, majd az óceán alatt egészen Washingtonig. Ezzel közvetlen kapcsolatot teremtett Budapest és az új gyarmat között.

A tájékoztató zárásaként Orbán bejelentette,

hogy Magyarország új, magyar megye kormányzójává Donald Trumpot nevezi ki a Szerencsejáték Rt. számítógépnek alkalmazásával lebonyolított választás eredményeként!

Közölte továbbá, hogy

Gyurcsány már a Capitoliumnál is löveti az amerikai hunok szemét!

Ezért mesterlövésznek elhozta magával Schmidt Máriát is, aki nem nézi jó szemmel az ilyesmit és a TEK bevonásával elintézi a piszkos komcsit egy perc alatt!

<<< Álhírtudósítónk további hírei…! >>>

önkormányzatok

About Author

Comments (1)

  1. Simon Károly Józsefné

    Nagyon jó, tetszik!
    Gratulálok!

Comment here