Gyorshír

Orbándiplomata és az Aston Martin – elválaszthatatlanok

Aston_logo3_1972AWhr

A rongyrázás pörög lefelé az Orbánkatonák hosszú során. Van akinek, naponta nő a lakása, van, aki repked össze-vissza a nagyvilágban és van, aki Aston Martin volánja mögött érzi úgy, hogy megérdemli. Félreértés ne essék, ha meg tudja venni, wellcome! – de, hogy mi fizessük…?

“I’m magyar diplomat…..”

Méregdrága Aston Martinnal furikázik Bécsben a magyar nagykövetség egyik diplomatája – számolt be az osztrák bulvárlap, az oe24.at vasárnap – bukkant a hírre a magyarhang.hu.

Az újonnan 250 ezer euróba (több mint 80 millió forint) kerülő Aston Martin Vanquishról fotót is közölt a lap. A rendszáma alapján azonosították, így derült ki – írja a portál –, hogy a magyar diplomáciai képviselet egyik munkatársának a tulajdona.

fotó: oe24.at

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

A luxusautóról a lap egyik olvasója küldött fotót, ami a bécsi Ringstrasse egyik parkolójában készült. A portál megkereste a Külgazdasági és Külügyminisztériumot, akik egyelőre nem találták ki a választ.

About Author

Szólj hozzá!