Orbánék félnek. Van rá okuk. Az embertelenségüket Emberek fogják legyőzni!

A kormány milliárdokkal tartozik Iványiéknak, de mégis az utolsókig kivéreztetné őket, hogy a humánumnak magja se maradjon az elesettek, a szegények, a hajléktalanok felé. Hála és köszönet mindenkinek, akiben van bátorság erre az égbekiáltó gazemberségre nemet mondani!

Akadt, aki kifogásolta, miért van bennem hála, mikor a kormány 6 milliárddal tartozik Iványi Gáboréknak

Gondolkodó ember pontosan tudja, hogy a hála nem a kormánynak szól, hanem azoknak, akik ebben az iszonyatban, szájhősködés helyett, azonnal cselekedtek, mikor meghallották hogy Iványiék intézményeiben ki akarják kapcsolni a gázt.

Szóval, tettel, jelenléttel, anyagi támogatással, mindenféle lehetséges módon igyekeztek segíteni.

Azoknak szól a hála, akikből nem veszett el a szolidaritás, a humánum

És igen, rázhatjuk az öklünket, és üvölthetjük, hogy elég ebből a népnyúzó rezsimből, de ha nem teremtjük meg az egység erejét, és csak a gyűlölet szavait tanuljuk el, mi magunk sem leszünk különbek, mint azok, akikből nem kérünk.

Aki időt nyer, életet nyer! – tartja a közmondás, és a hideg beköszönte előtt még inkább igaz ez Iványiék egyházára, iskoláira, óvodájára, kórházára, hajléktalan szállójára, Fűtött Utcájára.

Iványiék arra kaptak haladékot a szolgáltatótól, hogy tavaszig maradhat a gáz,

de nincs szó a hátralék elengedéséről, nincs szó arról, hogy a kormány haladéktalanul kifizetné a milliárdokat, amivel tartozik a MET-nek.

És arról sincs szó, hogy irgalmat, kegyet, könyörületet gyakorolna a hatalom, mert akkor nem fajult volna idáig ez a helyzet.

Rég tudjuk,

ennek a kormánynak, aki szegény, annyit is ér, és azt is tudjuk, hogy egyetlen mondatot sem vesztegettek arra, hogy vajon az a többszáz hajléktalan, akinek az Oltalom a menedéke, hogyan és hol vészelhette volna át a telet, ha most lekapcsolják a gázt.
Úgy gondolom, hogy Orbánék most nem merték megkockáztatni, hogy szándékosan fagyhalálra ítéljenek embereket.

A járvánnyal sem boldogulnak, az SZFE elleni hadjáratuk is világbotrány, és érzik, hogy egyre nő a nép indulata velük szemben, és egyre több ember nem kér sem a gyűlöletükből, sem abból, hogy szégyenországgá tegyék a hazát.

Orbánék félnek. Van rá okuk. Az embertelenségüket Emberek fogják legyőzni.

Forrás

járványhelyzet

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

 • 2020.09.25 - 09:03
  Közvetlen hivatkozás

  Ennyi aljassag lattan elfogynak a szavak, … Csak abban lehet bizni, hogy a igazsag gyoz…. (Tudom, jo, de MIKOR?)

  Válasz
 • 2020.09.26 - 19:18
  Közvetlen hivatkozás

  Bizzunk benne,hogy egyre többen értik meg mi a jó és mi a rossz.Hogy az elesetteket magukra hagyni nem túl erős jellemre vall.Nagyon úgy néz ki hogy orbán a mesében a farkasnak,a gonosz mostohának és társainak drukkolt.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük