Sorting by

×

Orbánéknak megint elgurult a gyógyszere, egyenesen Gyurcsány és Medgyessy komódja alá!

Amikor az ember már azt hinné, tényleg nincs lejjebb, az orbáni kommunikáció mindig bebizonyítja, hogy dehogy nincs. Ki tehát a bűnös abban, hogy egekben a benzinár, na ki? Úgy van, Gyurcsány és egy kicsit Medgyessy Péter is. 

Mit mond a kormány?

„A kormánynak azért szűk a mozgástere, mert 2004-ben az uniós csatlakozási tárgyalások során a baloldali (Medgyessy-Gyurcsány) kormány kérhetett volna kedvezőbb számítási szabályt a kötelezően alkalmazandó jövedéki és áfa-rendelkezések alól; de nem tette”

-adta ki közleményét szerda reggel a Kormányzati Tájékoztatás Központ.

Ezzel szemben

Szűcs Gábor Róbert nyugdíjas diplomata, a tárgyalások egyik részvevője közösségi oldalán “Egy szó sem igaz” című rövid, lényegre törő posztjában így emlékszik vissza a történtekre:

“A bérsajtó azt írja, hogy 2004-ben még kaphattunk volna az EU-tól kedvezményt az üzemanyagok adójával kapcsolatban, de “a Medgyessy-Gyurcsány kormány nem kért”.
  • 1. A tárgyalásokat 2002 december 13-ám hajnalban, Koppenhágában lezártuk. Tudod, én ott voltam.
  • 2. 2002 tavaszáig még a Fidesz-kormány tárgyalt a csatlakozásról, a fejezetek döntő részét, beleértve a 10. Adózás c. fejezetet. már lezárták
  • 3, Feltéve, de meg nem engedve, ha tárgyaltunk volna erről, akkor is csak derogációt, azaz átmeneti könnyítést kapunk, amely mára régen lejárt volna.
A koránymédia hazudik, és még csak nem is ért hozzá.”

A fenti bejegyzés egy újabb botlatóköve lehet a csak a kommunikációt hajszoló kormánynak. Szerintünk, Deutsch képviselő úr szép szavával élve:

Ennyi!

Kapcsolódó

Tudta, hogy az 500.- forintos benzinár kétharmada a kormány bevétele? – Tankoláskor ne a benzinkutast szidja!

 

átver

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.