Holoda Attila: nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy Orbánék, előre megfontolt szándékkal, aljas módon visszatartják a Védettségi kártyák kiadását..... - Városi Kurír

Sorting by

×

Holoda Attila: nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy Orbánék, előre megfontolt szándékkal, aljas módon visszatartják a Védettségi kártyák kiadását…..

Sokan panaszkodnak, hogy már rég megkapták az oltást, de a védettséget igazoló kártya még nem jutott el hozzájuk. Náluk már csak azok vannak többen, akik a átesettek a Covid-fertőzésen és mégsem tudhatják magukénak a plasztikdarabot, aminek hiányában önhibájukon kívül nem élhetnek a nyitásadta lehetőségekkel.

Hirdetés

… és még sokan mások….

A Magyarországon élő vagy dolgozó beoltott külföldiek nem kapnak hazai védettségi igazolványt, noha itt lettek beoltva

– írta meg az Azonnali.hu.

Azok a magyarok, akik külföldön oltatták be magukat, szintén nem kapnak automatikusan magyar védettségi igazolványt – az ő igazolásukat jelenleg nem fogadják el a magyar hatóságok, külön ellenanyag-vizsgálatra kell menniük, amelyért fizetniük kell, és ez alapján kell kérniük a kormányablakban a hazai igazolványt.

Holoda Attila, mérnök-közgazdász, egykori államtitkár közösségi oldalán osztotta meg véleményét a témában:

“Nem tudok szabadulni a gondolattól,

hogy Orbánék, előre megfontolt szándékkal, aljas módon visszatartják a Védettségi kártyák kiadását azoknak, akik igazolhatóan és a körzeti orvos által is ez EESZT-ben rögzített módon átestek a Covid-on.

És e mögött nem húzódhat meg más megfontolás, minthogy érzékelhetően lelassult az „oltakozási kedv”. A múltkori „akciós” Pfizerhez jutás körüli káosz meg alaposan bebizonyította, hogy az emberek nem bíznak a mutyiban. Nem kell a kínai, na.

Még akkor sem, ha a tudatosan félreértelmezett és félrefordított WHO „engedély”-nek titulált múlt heti bejelentés után,

minden valamire való fideszes vezető és hivatásos troll harsányan elkezdte bizonygatni minden fórumon, hogy „na, ugye?!” (Azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy semmit nem lehet engedély nélkül használni, sem gyógyszert, sem élelmiszert, sem atomerőművet, sem gépet, sem például autót. No jogsi, no party… Az Ecserin vett jogsi nem játszik, mint ahogyan a legfőbb külügyér által engedélyezett (sic!) kínai vakcina sem, amíg nincs engedélye. Ha lesz, akkor majd igen. Majd.)

No, meg voltak annyira „egyenesek és becsületesek”,

hogy a búsképű lovag, a sajtótájékoztatós miniszter, meg Nyunyóka néni is nem ám azt mondták, hogy

„Emberek! Baj van. Nem megy az oltásszám felfelé! Ezért Nosza nem adjuk ki mostantól ezeket a kártyákat, menjetek el inkább oltakozni, mert a Főnök mérges lesz, ha megrekedünk ezen a 45-50%-on és nem mi leszünk az élharcosai az oltakozásnak.”,

hanem sunyi módon ráuszították a semmiről nem tehető körzeti orvosokra az elégedetlenkedők tömegét. Holott ők megtették, amit megtehettek. Szépen felvezették a rendszerbe a betegség és a pozitív Covid tényét, onnantól már a kártyaüzleten sokat keresők titkos körén múlik, mikor jutnak igazolványhoz.

Mert nem, nem akarnak oltakozni, hiszen felesleges, ha így, vagy úgy, de átestek a betegségen

A kormány meg eltökélte, hogy márpedig akkor is be fogtok oltakozni. Ha másként nem, hát megzsarollak benneteket.

Nagy lehet a baj! Elfogytak a fidesz hívő oltakozók. Véges szám. Hol a kétharmad?”

 

védettség

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Holoda Attila: nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy Orbánék, előre megfontolt szándékkal, aljas módon visszatartják a Védettségi kártyák kiadását…..

  • 2021.05.11 - 13:16
    Közvetlen hivatkozás

    Én sem kaptam. és majd fizetnem kell ,,ez a kormány egy nagy rohadék, a választásnál nem felejtjük el. és ami aljas nincs egy ország aki ezt tenné, hogy a kinai vakcinát csak külföldi fiatalok kaphatják, ez olyan aljas-minden államnak a magyarokat is igy kell kezelniük, ez undoritó- csak egy elmebeteg rohadék mocskos OV fejében születik ennyi gyülölet és beteg mocsok—

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.