Gábor György: Orbánnak két napja van, hogy Ros hásáná előtt elnézést kérjen zsidó honfitársaitól!

Orbán Viktor Tusványoson a Schild & Vrienden neonáci csoport vezetőivel a fényképek tanulsága szerint igen szívélyes viszonyba került. Tudják, arról az emberről van szó, akitől nem lehet kérdezni sem, ha nem elég “nemzeti” az ember és aki testőrei nélkül még egy óvodába sem látogat el. Velük azonban kezet fogott és közös, összekarolós fotók is készültek.

Gábor György vallásfilozófus kenyértörésre viszi a dolgot: Orbán valljon színt!

“Mosoly-album.

Fényképek készülnek, kemény férfiak kézfogása, bajtársias ölelkezés, államférfiúi útmutató: ti vagytok Európa jövője. Aztán Európa jövőjéről kiderül, hogy belga neonáci csürhe, akik jópofa fotókkal szeretik szórakoztatni magukat: egyiken például szeneslapát, rajta földről összeszedett hamu, s a kép fölött felirat: Hogyan szedjünk fel zsidó csajokat.

A TEK ellenőrzése nélkül aligha találkozhattak ezek a magyar miniszterelnökkel, s aligha diskurálhattak vele. De ha mégsem tudták, kik ezek, ma már mindenki tudja, kikkel parolázott a magyar miniszterelnök, s kiket nevezett a jövő letéteményeseinek.

Orbánnak még maradt két napja, hogy Ros hásáná előtt elnézést kérjen zsidó honfitársaitól. Kivéve persze, ha a belga keretlegényekkel szimpatizál, velük ért egyet, s ténylegesen bennük látja Európa jövőjét.

Vagy-vagy. Harmadik út nincs.”

Kiegészítés, ha valaki nem lenne képben:

Ez csak az egyik azok közül a súlyosan antiszemita, rasszista képek közül, amiket a Schild & Vrienden nevű belga jobboldali ifjúsági szervezet belső csoportjában osztogattak egymással a tagok. A szervezet belső kommunikációjáról a belga No Pano magazin, az ottani köztelevízió egyik műsora hozott nyilvánosságra részleteket.

Így kell felszedni a zsidó csajokat

– ez a szöveg olvasható angol nyelven egy lapáton felemelt kupac hamu fotóján.

(forrás: 444.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük