Orbánnak nagy mázlija, hogy pasinak született….!

Nagypénteken sem maradhatott a magyar “Troll” nélkül, a Hírtv gondoskodott a megszokott időben leadott Fidesz-poénokról. A “négyek” – Pindroch Tamás, Szarvas Szilveszter, Lentulai Krisztián és a műsorvezető. M. Dobos Marianne – nyitótémája Nagy Blanka és az ellenzék kiértékelése volt.

Mélységek, magasság nélkül….

Feltehető, hogy a kommunikátorok látnak még muníciót a témában, mert annak ellenére, hogy még az elhíresült képet posztoló médiamunkás is pár nap késéssel ugyan és a maga módján, de csak leírta, hogy “bocsika”, folytatták a lejáratókampányt. Miután kipoénkodták magukat azon, hogy ami jól állt Sharon Stone-nak, az nem biztos, hogy Blankánál is komilfó és a sok baloldali “madam” igazán útbaigazíthatta volna a nyilvános médiaszereplés terén rutintalan lányt, oda kanyarodott a beszélgetés, hogy

“Gábor György arról beszélt, hogy egy 18 éves nő honnan tudná, hogy egy sajtó-nyilvános rendezvényen bárhonnan lefotózhatják. (…) Úgy néz ki, hogy ehhez fiatal. De, akkor ahhoz nem fiatal, hogy egy ilyen rendezvényen politikai beszédet mondjon, (…) elküldje melegebb éghajlatra az egyik közjogi méltóságunkat…? (…) Volt pár ember, aki felkarolhatta volna…(…) Ez az ő felelősségük….”

A fenti idézetből két állítással vitatkozom:

1.) Mióta korfüggő az, hogy egy állampolgár véleményt nyilváníthasson? Ki emlékszik még Orbán Viktor első megszólalásaira, amikor még éppen hogy felkerült a fatornyosából Budapestre és ámulattal nézte a “4-es, 6-os villamos csodáját” és szájtátva bóklászott a nagyváros kínálta lehetőségek között?

Hogy róla nem készült bugyivillantós kép, az kizárólag annak köszönhető, hogy férfiként nem hordott miniruhát és nem a fene nagy politikai érettségének. Aztán tessék, mi lett belőle! – bár nem “világpolgár” mivolta okán, hanem hiánya ellenére.

https://youtu.be/a2cdczFqJ_8

De felidézhetjük a többi vidékről felszármazott skac fiatalkori küllemét és megnyilvánulását is, Kósát, Rogánt, Szijjártót, Kövért se külseje, se belseje alapján egyik úri kaszinó sem vette volna fel ajtónállónak sem. Most Ők döntenek Magyarország jelenéről és jövőjéről.

2.) Azt, hogy a kormány-média ennyire lement kutyába, nem lehet az ellenzék nyakába varrni. Abban van igazság, hogy az “öreg rókák” elláthatták volna tanácsokkal Blankát és az is megkérdőjelezhető, hogy szabad-e felhasználni egy fiatal lelkesedését, érzelmi töltetét önös célok eléréséhez, de ez egyáltalán nem menti fel a fotóst, a portált ami lehozta a képet, az újságírót, aki gusztustalan poént gyártott a hírből.

“Blanka az a tehetségkutatós énekes szerintem, aki kiesik a harmadik körben, mert ki fog esni, a politika színpadán Ő el fog hullani majd valamikor, és az adott tévéshow, amelyik az énekes tehetségkutatót csinálja, az egy darabig a szerződés szerint még óvja, terelgeti, műsorokba küldi ezeket az embereket és satu. El fogják engedni ennek a lánynak a kezét.”

A műsorvezetőre volt osztva az újbóli lejáratás legundorítóbb megjegyzése.

“Láttunk már iskolaigazgatót, ápolónőt…”

Bizony, többen megpróbáltak szót emelni a temérdek aljasság ellen a többiek nevében és mindannyiunk érdekében és ahogy eljutottak arra a pontra, hogy sokan szimpatizáltak velük, azonnal lecsapott rájuk a kormánykar és ellehetetlenítette őket, mutatva ezzel példát azoknak, akikben egyáltalán felvetődött, hogy kiálljanak az igazukért. Hungarikum, hogy erre büszkének lehet lenni!

“Csepűrágók”

A fenti jelzőt használta az egyikük annak az összeállításnak a végén, amit azért vágott össze a HírTv , hogy bemutassa ellenzéki oldalon a hölgyek könnyen fakadnak sírva. Kezdték Dobrev Klárával, aki arról beszélt éppen, hogy egy nagyszülő mennyire tragikusan éli meg, ha a gyereke és az unokái többezer kilométerre élnek tőle, majd Szél Bernadett és Vadai Ágnes következett, akiket éppen akkor dobott ki pár markos biztonsági őr az MTVA székházából, a végén Bangóné beszélt, akit éppen életveszélyesen megfenyegettek. (11.05)

Nem kívánom senkinek, de legalább belegondolhatna a hatalom-pénzelte szerkesztői fotelben ülő, hogy mit tenne hasonló esetben! Nincs papírja egyiknek sem, hogy vele ez nem történhet meg.

Pindroch a bejátszás végén mosolyogva jegyezte meg, hogy

“Csepűrágók”

A többiek is belendültek:

“Az összeállítást rendezte: Bangómé, Borbély Ildikó.”

Akit érdekel, ide kattintva megnézheti a műsort.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük