Orbán Viktor bátran kiállt a nemzetközi sajtó elé, mert elvakultságában azt hitte, hogy az újságíró a szabad világban is úgy működik, mint kerítésen innen. Látszott üveges tekintetén a megbotránkozás, amikor egyértelmű hazugságát hallva szívből jövő és hangos hahotázás volt a válasz. 

Pofon pofon hátán, de a magyar miniszterelnök nem felejt, nem tanul, szóval…..

Miután szerda este hatalmas kudarcot élt át, hiszen a közgyűlés 190 igen, 3 nem szavazattal, óriási többséggel megszavazta a javaslatot, amely azt tartalmazza, hogy vizsgálatot indítanak a Fidesszel szemben, és a vizsgálat idejére a Fidesz felfüggeszti a Néppárton belüli jogainak gyakorlását. Még saját bevallása szerint, bár vén csatalónak tartja magát,  olyat még nem látott, mint a mostani közgyűlésen.

Miniszterelnöki vérciki

Ennek ellenére senki nem volt a stábjában, aki vette volna a bátorságot, hogy szóljon a főnöknek, hogy ebben a közegben nem kéne a hazai gyakorlatot folytatni, vagyis, hogy felejtős a kamuzás. Így Orbán észrevétlenül sétált bele a maga által generált “vércikibe”.

Orbán pofátlansága nem ismer kerítést!

Egy újságírói kérdésre például azt találta mondani, hogy

„Mi sosem folytattunk semmilyen kampányt Juncker ellen.”

Megint jönnek, „tájékoztatnak”…

A hallgatósága ekkor hangosan kiröhögte, sőt az Index videóján hallatszik, hogy valaki beüvölti Orbánnak, hogy liar, azaz hazug, amire Orbán csak odaintett, hogy „egy pillanat”.

Forrás

A teljes sajtótájékoztató:

Orbán Viktor sajtótájékoztatója

Orbán Viktor sajtótájékoztatója az Európai Néppárt ülése után. Forrás: Forrás: Európai Unió 2019.

Gepostet von Magyar Hang – A Túlélő Magazin am Mittwoch, 20. März 2019

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét