Orbánról leszedték a keresztvizet a követői a Müller Cecíliás-hősös fotója kapcsán

Biztosan nem erre a reakcióra számított az ötletgazda, aki kitalálta, hogy itt az ideje az Orbán Viktor közösségi oldalát kezelőnek valami Müller Cecíliásat posztolni. A kommentelők rendesen kiosztották a miniszterelnököt.

Eljutottunk oda, hogy bármit ír-mond, mérges hozzászólást vált ki?

“Nem minden hős visel köpenyt. Köszönet Müller Cecíliának”

A kommentekből….

“Mitől hős áruld már el te bohóc”

“Ne minden bűnöző visel rabruhát”

“Hűha, Baromi nagy hősök vannak ezen a képen! Az öndicséret szaglik…”

““A hős szó leggyakoribb jelentése olyan férfi vagy nő, aki egy történet, különösen a mítosz, mese, legenda és monda központi szereplője, vagy egy népcsoport, kultúra rendkívüli, önfeláldozó tettet végrehajtó híres személyisége. Olyan valaki, aki egy átlagos személynél lényegesen kiválóbb jellem vagy rendkívüliek a tulajdonságai, és ezek az adottságok képessé teszik arra, hogy azokat a különleges tetteket véghez tudja vinni (hősies cselekedetek), amelyekről híressé válik. Ezek a képességek nemcsak testi, fizikai jellegűek, hanem lelki, szellemi erők is. A hős általában megfelel az adott kultúrában jónak és nemesnek tekintett dolgok definíciójának. A hős központi figura az alábbi szépirodalmi művekben: eposz, elbeszélő költemény, lovagregény.” Na! Te egyik sem vagy!!! Ülj le fiam , egyes!!!”

“Marvel és a DC lehet megalkotja azt a hőst, aki képes 1 éven át agynèlkül felolvasni élő adásban ”

“Köszönjük, hogy nagyrészt bakik nélkül felolvassa, amit összehazudunk. Komoly teljesítmény, hogy közben nem hányja el magát.”

“Köszönjük a szórakoztató posztokat ebben az ínséges időben!”

“Az orvosok és az ápolók itt az egyedüli hősök (ha az egészségügyre korlátozzuk), már ne is haragudjon kedves Miniszterelnök úr!”

“26 000 halott! Hősies teljesítmény? Nem a köpenyt viselők hibája!”

És ez így megy tovább…., a cikk írásának időpontjában 455 hozzászólás volt a poszt alatt, aminek döntő többsége a fentiekhez hasonló volt. Természetesen voltak, akik megvédték a miniszterelnököt, ők viszont pocskondiázták és trollnak nevezték az ellenvéleményt írókat.

 

orbán

2 thoughts on “Orbánról leszedték a keresztvizet a követői a Müller Cecíliás-hősös fotója kapcsán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük