Orbánt diktátornak nevezte a jobboldali (!) osztrák sajtó

Orbán bécsi látogatása után az Österreich cikkében a lap főszerkesztője azt kérdezte: “kinek jutott eszébe, hogy ez az európai unióban kívülállónak számító Rambo-diktátor legyen az első állami vendége a Kurz-kabinetnek?”

A Österreich című napilapban volt olvasható a legélesebb bírálat. A lap főszerkesztője azt írja kommentárjában, hogy Orbán remélhetőleg nem egy követendő példa az osztrák kancellárnak és alkancellárnak, mert „szélsőjobboldali, embertelen a menekültekkel, antidemokratikus diktátor, környezetromboló”.

Az Index összefoglalója szerint a liberális-konzervatív Die Pressében is kritikus cikket írt a lap külpolitikai rovatának a vezetője.

Megjegyezte, hogy Orbán minden keddi találkozójáról került fel fotó a kormányfő Facebook-oldalára, kivéve arról „a titkos találkozóról”, amelyet a Népszabadságot bezáró Heinrich Pecinával folytatott.

A Zoom.hu információi szerint a magyar miniszterelnök hétfő este az osztrák fővárosban tárgyalt Heinrich Pecinával, a Mediaworks egykori tulajdonosával, a Vienna Capital Partners elnökével, akit egy osztrák bíróság hűtlen kezelésért és sikkasztásért jogerősen elítélt.

Orbán Viktor sajtófőnöke a lap kérésre közölte: Pecina úr kért egy találkozót a miniszterelnöktől

(Forrás: Index, Zoom.hu)

Kapcsolódó:

Orbán magukra hagyja a kivándorolt magyarokat egy szélsőjobboldali szövetségesért

Egy hozzászólás itt: “Orbánt diktátornak nevezte a jobboldali (!) osztrák sajtó

  • 2018.01.31 - 14:23
    Közvetlen hivatkozás

    csak szeretne az lenni.fel lesz apritva az iden.ha nem a valasztason akkor ősszel szó szerint

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük