A kordonbontó kordona, avagy Orbánt a Karmelitában körbekordonozták

Múlt héten kordonok jelentek meg a Budai Várnegyedben, a Színház utcában. Az utcát a Miniszterelnökség épületegyüttesének két végénél zárták le. A Karmelita kolostor előtere volt az a hely, ahol a kormányülések előtt a kocsijuk és a kapu között az újságíróknak sikerült néha elcsípniük és szóra bírniuk vezető kormányzati politikusokat – írta meg a Független Nemzet.hu

Coki a sajtónak

Ez mostantól a Karmelita előtt egészen biztosan nem lesz lehetséges: a rendőrök már csak a Miniszterelnökségen dolgozókat és a kormányzati vezetők autóit engedik be a lezárt részre. A posztos rendőrök azt mondták, a korlátozást „az építkezés” miatt rendelték el, és úgy tájékoztatták őket, hogy ez évekig így lesz-folytatódik a cikk. Minderről megkérdezték a területet kezelő állami beruházót, a Várkapitányság Nonprofit Zrt.-t és az Nzrt. tulajdonosi jogait gyakorló Miniszterelnökséget. Választ csak a Várkapitányságtól kaptunk: azt írták:

„érdemben megkezdődött a Honvéd Főparancsnokság megújításának daruállítással is járó szerkezetépítési szakasza”, ezért „a kivitelező kérte az organizációs terület módosítását”.

Meddig?

A portál „meddig” – kérdésére nem érkezett válasz.

Lehet, hogy minderre van észszerű magyarázat, és a Honvéd Főparancsnokságot lehetetlen a 15 méter széles Színház utca teljes lezárása nélkül újjáépíteni. De amikor a kormányzati vezetők megközelíthetősége hirtelen a korábbinál is nehezebbé válik a média számára, felmerül, hogy talán nem véletlenül választották ezt a megoldást, fejeződik be a cikk.

A banda, meg a handa-banda

Aggodnak? Vagy csak úgy tesznek Ha egyedül van aggódik, ha bandában akkor csak játszanak a gondolattal. Nem szeret egyedül lenni. Ezt a szorongást csak a banda, meg a handa-banda oldja. Se család, se feleség nem segít úrrá lenni rajta. Az evés az jó. Már csak egyedi méretű golyóálló mellényt hordhat. Nem is érti , hogy Laci mivel segít magán. Ez a kis parlamenti fegyverbeszerzés kórjelző, lehet; hogy tán otthon pisztolytisztogatással foglalja el magát? Bezzeg az öreg Putyin, – jeges fürdő, lovaglás -, az olyan , mintha nem félne. Neki persze könnyű, nem egy lepkefingnyi országban kell, ha kell, majd elbújnia. Neki csak ez a párméteres várfal jutott; hány órával hosszabbíthatja ez meg az ő életét, ha késik a helikopter? – fűzte hozzá a hírhez Donáth Ferenc.

Kapcsolódó

 

 

3 thoughts on “A kordonbontó kordona, avagy Orbánt a Karmelitában körbekordonozták

 • 2021.11.30 at 10:39
  Permalink

  BEREMEGETT A SZOTTYADT SEGGE, FÉL MINT ÁLLAT! ÉRZI HOGY HAMAROSAN KIVÁGJÁK ONNAN EGY MÁSIK „LAKOSZTÁLYBA”! NA OTT MAJD HARCOLHAT A KÖRLETBEN EURÓPA DNS-e!

 • 2021.11.30 at 14:47
  Permalink

  Fosik – fosik csuti, mert tudja, hogy előbb – utóbb üt az órája!!!! Még akkor is, ha eljátssza a bátor hőst – a hülyéinek!!!

 • 2021.11.30 at 23:39
  Permalink

  Az ISTEN szoljon beloled baratom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest