Orbánt nem a járványhullám érdekli, hanem az erkölcsi hullám, hullád, hullánk – Lendvai Ildikó szerint az év 37. hete…

Eseménydús hét volt 2020 37. hete! Napról napra dőltek meg a vírus-fertőződési adatok, újabb harckocsikat vásárolt előrelátó kormányunk, az ÁSZ pont időre készült el a Színház- és Filmművészeti Egyetemről írt “szakvéleményével”. Kiderült: Mészárosék válnak, az Olaf szerint hazánk toronymagasan a legkorruptabb, megtudták a nyugdíjasok, mire számíthatnak, kiderült, akinek nincs rendben a TB-je, sürgősségi ellátást sem kap. Nézzük, mire kapta fel a héten a fejét Lendvai Ildikó!

“Schmidt Mária szerint

a Színház- és Filmművészeti Egyetemet

“kisajátította egy baráti társaság- rokonok, üzletfelek….És ők ülnek rajta a mai napig. Csak kizárólagosságban tudnak gondolkodni.”

Érdekes. Én meg a három legfőbb közjogi méltóságot és körét elnézve úgy látom, hogy az államhatalmat kisajátította egy kollégiumi baráti társaság- rokonok, üzletfelek…És ők ülnek rajta a mai napig. Csak kizárólagosságban tudnak gondolkodni. Szóval majdnem egyetértünk.”

“Az ÁSZ közölte,

hogy hiányosságok vannak a Színház- és Filmművészeti Egyetem gazdálkodásában.
És szerintem a kutyájuk sincs újraoltva! Nem értem, a többi hatóság alszik?”

“Találós kérdés: Kiről szólnak a következő mondatok?

“A korrupciós veszélyeztetettség elleni védelmet biztosító kontrollrendszer kiépítése továbbra sem történt meg. Az állami vagyon védelme nem volt biztosított.”

Nem, nem a kormányról. A Színház- és Filmművészeti Egyetemről, az ÁSZ friss jelentésében.
Hadházy Ákos megosztott egy videót, amelyen egy robotprogram generál és küld vissza újabb és újabb fiktív kitöltött konzultációs íveket.
Itt is ez lehet a magyarázat. Robotprogram! Csakis egy robotprogram írhatta bele a jelentésbe ugyanazokat a mondatokat, amelyeket különböző európai szervezetek és hazai kritikák évek óta a magyar kormányról szoktak leírni. Kizárt, hogy épeszű, eleven közhivatalnok ilyen hülye legyen.”

“Az MTI közölte: 218 darab Hiúz nevű harckocsit vásároltunk,

a német gyártóval kötött 600 milliárdos gigaszerződés egyik elemeként. Ebből 172-t a német alkatrészekből itthon, Magyarországon szerelnek össze. Harckocsimárkákban nem vagyok jártas, de ez a Harci Hiúz igazán korszerűnek látszik. Csak attól tartok, az ismert szovjet viccre gondolva, hogy mire a Harci Hiúz-alkatrészeket szépen összerakják, valahogy mindig Harci Turul lesz belőlük.”

 

Tovább is van…..

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük