Sorting by

×

Orbánt nem érdekli az Elkxrtuk? Bevallottan nem látta a filmet – Csak megrendelte?

Ki hitte volna, hogy Orbán kommunikátorai kihagyták a lehetőséget, hogy a miniszterelnök személyes megtekintésével reklámozzák a sok port kavart “alkotást”! A famulusai helyette is büszkén pózoltak a vetítések egyikén-másikán és meséltek aléltan az élményről, amit film adott nekik.

“Én még nem láttam…., jó”?

Orbán Viktor szerdán útátadásban volt érdekelt, az M30-as autópályán haknizott, ahol rajongói is megjelentek. Nem tudni, hogy neszelték meg, hogy mikor jár arra a miniszterelnök és az eseményt megörökítő stáb, de kitartásukat siker koronázta: testközelbe kerülhettek bálványukkal. Egy szépkorú néninek még az is megadatott, hogy szóba állt vele Magyarország Soros-ösztöndíjas miniszterelnöke:

“… Isteni jó. És ez patásördög ez a Gyurcsány, egy patásördög…”

-áradozott filmélményéről egy  hölgy.

“Azt én még nem láttam…”

-feszengett Orbán, de a körülöttük tébláboló hasonkorúak helyeslően nevetgéltek a gyurcsányi jelzőn.

“Borzasztó, olyan megrázó volt….tegnap este láttuk”

-folytatta az élménybeszámolót a néni.

A kommentekből….

“Fizetett hirdetés🙂Novemberben kap egy nyolcvanast érte”

“Rákosi büszke lenne kedves vezérünkre! Gusztustalan!”

“Minél többen nézzék meg,a film a valóságon alapszik, eredeti dokumentumokat alkalmazva. Megrázó, megdöbbentő képek, infók ,a felelősöket csak részben mutatták be,de nagyban segít értelmezni az eseményeket a figyelmes,értő és érző emberek számára. Fletó mellett ott volt Klára,sőt Apró Piroska is a háttérben,no és az akkori tanácsadók,közvéleménykutatók,pl. K.G.”

“A néni összemos 2 különböző produkciót. Valószínűleg megnézte előtte a South Park-ot aztán pedig az ElkXrtuk című filmet és ebből lett a Gyurcsány egy patás ördög. Megesik, hogy az emberekben keltett gyűlölet torzítja a világról felfogott képet.”

“Szerintem feltörték a Miniszterelnök úr oldalát! Kizárt dolog, hogy ezt ő ki akarta rakni!”

“Marika néni! Jobb lenne inkább valami török sorozatot nézne..”

“Gyurcsány úgy kell a fidesznek, mint egy falat kenyér. Ő lett a kormánypárti vietnámi balzsam. 😃 Bármilyen kritika hangzik el velük szemben, akkor elő Gy. F.-cel. 😃 Ezzel lehet a szektatagokat hergelni. Ha nem így lenne, akkor a 2010-es választási kampányában BEÍGÉRT KIVIZSGÁLÁS már réges rég meg lett volna. Na de akkor hogy is lehetne a harci méneket/kancákat Gyurcsány kürttel izgalomba hozni????? Ezért maradt el az vizsgálat. (Ha bűnös, akkor lenne büntetés, ha nem, akkor pedig kifogták volna a vitorlából a szelet.) Szektatagok!!!! Kérjétek számon vezéreteken ennek a vizsgálatnak az elmaradását, ahelyett, hogy itt hőbörögtök!!!!”

“Szomorú dolog az időskori agyi leépülés:(”

“Kár, hogy mammer unokája nem állt rendőrként a tv nél mikor repültek a rendőrökre a járda kövek meg boroggatták az autókat és gyujtogatták őket.”

“Meddig akarja még,ezt a csontot rágni.”

“Mélyen tisztelt Miniszterelnök úr. Mennyi most egy liter benzin és mennyi az euró. Csak kérdezem. Tudom,hogy ez a film olyan Önnek mint a pornó,de ezen kívül is van élet. Még van….”

“Szánalmas, kicsinyes. Orbáni.”

“Az öreg lány egyre többet szerepel biztos emelik a nyugdíját”

“Patásördög. Dobrev meg szűzlányok vérében fürdik. Szánalmasak vagytok.”

“A hazudozásnak van egy hátulütője minielnök úr! A végén minden kiderül! Közeleg a vég!”

Kapcsolódó

 

Orbánt nem érdekli az Elkxrtuk? Bevallottan nem látta a filmet - Csak megrendelte?

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.