Sorting by

×

Orbánt nem érdeklik a covid-adatok, büszke “atyuskaként” pózol új profilképén – Egy a kommentek közül: “a negyedik hullám likeolja ezt!”

Gondolom sokaknak feltűnt, hogy amíg a kormány hivatalos oldalán hirdette, hogy maszk és oltási igazolás nélkül minél többen tömörüljenek a Békemenettel egybekötött október 23-i előadásán, a covid nem pihent. Pár napra rá már a “hivatalosság is elismerte: tombol a negyedik hullám. Orbán Viktor mit sem törődve felelősségével az ügyben, szerdán megváltoztatta közösségi oldala borítóképét, amin áhítattal hallgatja a vuduzott tömeg  a kinyilatkoztatását.

Pofátlan felelőtlenség a köbön…..

Ahelyett, hogy szégyenében lemondana, a magyar miniszterelnök büszkén döngeti a mellét azért, hogy átverte híveit és tömegrendezvényre hívta az “igaz magyarokat” akkor, amikor minden bizonnyal tudta, hogy ez sokuknak akár az életébe  is kerülhet.

Hívei sem voltak sokkal különbek, hiszen szavára -és az Ön pénzéből reklámozva- több tízezren tolongtak önfeledten. Meg is lett az eredménye:

Orbán pofátlansága

A miniszterelnök szerdán megváltoztatta közösségi oldala borítóképét:

A kommentekből….

“Másnap kezdődött a negyedik hullám. Kásler dr megállapította”

“Hajrà Miniszterelnök Úr! Együtt megoldjuk, mint ahogy idáig is tettük!”

“Hamár nemzetegyesítésről van szó… Ez a kép többet mond minden szónál”

“Másnaptól meg hirtelen már már hihetetlen de csúcsokat dönt a COVID”

“A negyedik hullám likeolja ezt! ”

“Sok-sok bátor ember egymásban és a vírusban bízva….”

“Ott voltam…. A résztvevőkben felszakadó érzelmeket soha nem fogja megérteni egy ballibbanthibbant…”

“Nem tudom hogy miért kell pocskondiázni a menetet vírus volt és lesz is bele kell törődni és akár mi is van vagy lesz az Orbán kormány még mindig jobb mint a baloldali Gyurcsány csak gondoljatok utána”

“Csodálatos volt! A régi, kedves május elsejéket idézte fel bennem. Csak előtte nem kaptunk lufikat, utána meg szalámis zsömlét, nagy nejlonzsákból. Ezeket azért sajnáltam… Mindegy, azért megvolt a filing. Köszönjük!”

“És ott vagyok a képen”

Kapcsolódó

 

Orbánt nem érdeklik a covid-adatok, büszke "atyuskaként" pózol új profilképén - Egy a kommentek közül: "a negyedik hullám likeolja ezt!"

átver

Egy hozzászólás itt: “Orbánt nem érdeklik a covid-adatok, büszke “atyuskaként” pózol új profilképén – Egy a kommentek közül: “a negyedik hullám likeolja ezt!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.