Orbánt szerették Vajszlón, 2000.000.000, azaz kétmilliárd forint jár érte

Szép az önzetlen vonzalom, de ha nem biztos benne az ember fia, akkor erejéhez mérten fizessen érte. Vagyis a mi erőnkhöz mérten, hiszen közpénzből volt gáláns a regnáló miniszterelnök.

Vajszló a nyerő!(?)

Emlékeznek még? Orbán Viktor először a választás előtti haknikörútján látogatott el a Baranya megyei faluba, ahol az ott élő 1.700 ember ünneplőbe vágva magát várta – ki önszántából, ki nem – a nemzeti megtiszteltetést.

https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/10156094551106093/

Orbánnak nagyon megtetszhetett a kies falu, megcsapta az otthon szele, így választás után is visszalátogatott a hűséges településre.

https://www.facebook.com/berkecz.balazs/videos/2037910853092021/

A megszolgált jutalom

A legfrissebb Magyar Közlönyben hirdették ki ugyanis azt a kormányhatározatot, amelyben szó esik

“Vajszló Nagyközséget érintő infrastruktúra fejlesztése érdekében szükséges források biztosításáról”.

Az Orbán Viktor aláírásával kihirdetett kormányhatározat szerint az önkormányzatok támogatása fejezetből Vajszló 2 milliárd 400 millió forintot kap, egyszeri átcsoportosítással, azonnali hatállyal.

A Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint Vajszlónak külön pályázat és kérelem benyújtása nélkül, támogatói okirat alapján nyújtanak legfeljebb 400 millió forint támogatást az ipartelepének teljes körű felújítása érdekében, valamint legfeljebb 2 milliárd forint támogatást egy, Vajszló központtal megvalósuló szennyvízelvezetési beruházásra.

Megígérte és fura mód betartotta

Mindezeken túl az emberi erőforrások miniszterének dolga lesz, hogy megvizsgáltassa, hogy a már eltervezett vajszlói tanuszodát (25 méter helyett) 33 méteres medenceként is megépíthetik-e. Orbán Viktor a második vajszlói látogatásakor mind a három ügyet szóba hozta, ígéretet tett arra, hogy ezekben az ügyekben eljár.

(forrás: szabadpecs.hu)

Mátyás, az igazságos álruhában Baranyában, avagy kibeszélés a maffiából

Választási lincshangulat Vajszlón az Orbán-hakni alatt

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük