Szép az önzetlen vonzalom, de ha nem biztos benne az ember fia, akkor erejéhez mérten fizessen érte. Vagyis a mi erőnkhöz mérten, hiszen közpénzből volt gáláns a regnáló miniszterelnök.

[mnky_ads id=”10551″]

- Hirdetés -

Vajszló a nyerő!(?)

Emlékeznek még? Orbán Viktor először a választás előtti haknikörútján látogatott el a Baranya megyei faluba, ahol az ott élő 1.700 ember ünneplőbe vágva magát várta – ki önszántából, ki nem – a nemzeti megtiszteltetést.

[mnky_ads id=”10552″]

Kampány Vajszlón. Hajrá, Nagy Csaba!

Kampány Vajszlón. Hajrá, Nagy Csaba // Campaign in Vajszló. Go Csaba Nagy!

Gepostet von Orbán Viktor am Dienstag, 3. April 2018

Orbánnak nagyon megtetszhetett a kies falu, megcsapta az otthon szele, így választás után is visszalátogatott a hűséges településre.

Orbán Viktor Vajszlón kampányolt. Én is meglátogattam az ad-hoc összedobott kis fórumot, ahol azt próbáltam megtudni a miniszterelnöktől, hogy nem volt-e elég a 12 000 milliárd Ft, amit elloptak. Egy úr rögtön megrángatott ennek hallatára az utcán, majd a miniszterelnök beszéde közben két fiatalember végig ki akarta venni a kezemből az élő videózáshoz használt telefont, miközben azzal fenyegettek hogy a rendezvény után megvernek. Mindezt mellettem állva végighallgatta Madaras Zoltán, a Baranya Megyei Önkormányzat fideszes képviselője is, aki nem szólt egy szót sem az Orbán beszédét is zavaró, veréssel fenyegetőző férfiaknak, majd Orbán beszéde után ő is megpróbálta kivenni a kezemből a telefont és még lökött is egyet rajtam. Havasi Bertalan, a miniszterelnök szóvivője a rendezvény végén szóba állt velem, de szerinte ez az incidens nem probléma, és nem érdekes a kampányban az ellopott közpénz kérdése sem.

Gepostet von Berkecz Balázs am Dienstag, 3. April 2018

A megszolgált jutalom

A legfrissebb Magyar Közlönyben hirdették ki ugyanis azt a kormányhatározatot, amelyben szó esik

“Vajszló Nagyközséget érintő infrastruktúra fejlesztése érdekében szükséges források biztosításáról”.

Az Orbán Viktor aláírásával kihirdetett kormányhatározat szerint az önkormányzatok támogatása fejezetből Vajszló 2 milliárd 400 millió forintot kap, egyszeri átcsoportosítással, azonnali hatállyal.

A Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint Vajszlónak külön pályázat és kérelem benyújtása nélkül, támogatói okirat alapján nyújtanak legfeljebb 400 millió forint támogatást az ipartelepének teljes körű felújítása érdekében, valamint legfeljebb 2 milliárd forint támogatást egy, Vajszló központtal megvalósuló szennyvízelvezetési beruházásra.

Megígérte és fura mód betartotta

Mindezeken túl az emberi erőforrások miniszterének dolga lesz, hogy megvizsgáltassa, hogy a már eltervezett vajszlói tanuszodát (25 méter helyett) 33 méteres medenceként is megépíthetik-e. Orbán Viktor a második vajszlói látogatásakor mind a három ügyet szóba hozta, ígéretet tett arra, hogy ezekben az ügyekben eljár.

[mnky_ads id=”10553″]

(forrás: szabadpecs.hu)

Mátyás, az igazságos álruhában Baranyában, avagy kibeszélés a maffiából

Választási lincshangulat Vajszlón az Orbán-hakni alatt

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét