Orbánt szerették Vajszlón, 2000.000.000, azaz kétmilliárd forint jár érte

Orbánt szerették Vajszlón, 2000.000.000, azaz kétmilliárd forint jár érte

Szép az önzetlen vonzalom, de ha nem biztos benne az ember fia, akkor erejéhez mérten fizessen érte. Vagyis a mi erőnkhöz mérten, hiszen közpénzből volt gáláns a regnáló miniszterelnök.

Vajszló a nyerő!(?)

Emlékeznek még? Orbán Viktor először a választás előtti haknikörútján látogatott el a Baranya megyei faluba, ahol az ott élő 1.700 ember ünneplőbe vágva magát várta – ki önszántából, ki nem – a nemzeti megtiszteltetést.

Kampány Vajszlón. Hajrá, Nagy Csaba!

Kampány Vajszlón. Hajrá, Nagy Csaba // Campaign in Vajszló. Go Csaba Nagy!

Közzétette: Orbán Viktor – 2018. április 3.

Orbánnak nagyon megtetszhetett a kies falu, megcsapta az otthon szele, így választás után is visszalátogatott a hűséges településre.

Orbán Viktor Vajszlón kampányolt. Én is meglátogattam az ad-hoc összedobott kis fórumot, ahol azt próbáltam megtudni a miniszterelnöktől, hogy nem volt-e elég a 12 000 milliárd Ft, amit elloptak. Egy úr rögtön megrángatott ennek hallatára az utcán, majd a miniszterelnök beszéde közben két fiatalember végig ki akarta venni a kezemből az élő videózáshoz használt telefont, miközben azzal fenyegettek hogy a rendezvény után megvernek. Mindezt mellettem állva végighallgatta Madaras Zoltán, a Baranya Megyei Önkormányzat fideszes képviselője is, aki nem szólt egy szót sem az Orbán beszédét is zavaró, veréssel fenyegetőző férfiaknak, majd Orbán beszéde után ő is megpróbálta kivenni a kezemből a telefont és még lökött is egyet rajtam. Havasi Bertalan, a miniszterelnök szóvivője a rendezvény végén szóba állt velem, de szerinte ez az incidens nem probléma, és nem érdekes a kampányban az ellopott közpénz kérdése sem.

Közzétette: Berkecz Balázs – 2018. április 3.

A megszolgált jutalom

A legfrissebb Magyar Közlönyben hirdették ki ugyanis azt a kormányhatározatot, amelyben szó esik

“Vajszló Nagyközséget érintő infrastruktúra fejlesztése érdekében szükséges források biztosításáról”.

Az Orbán Viktor aláírásával kihirdetett kormányhatározat szerint az önkormányzatok támogatása fejezetből Vajszló 2 milliárd 400 millió forintot kap, egyszeri átcsoportosítással, azonnali hatállyal.

A Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint Vajszlónak külön pályázat és kérelem benyújtása nélkül, támogatói okirat alapján nyújtanak legfeljebb 400 millió forint támogatást az ipartelepének teljes körű felújítása érdekében, valamint legfeljebb 2 milliárd forint támogatást egy, Vajszló központtal megvalósuló szennyvízelvezetési beruházásra.

Megígérte és fura mód betartotta

Mindezeken túl az emberi erőforrások miniszterének dolga lesz, hogy megvizsgáltassa, hogy a már eltervezett vajszlói tanuszodát (25 méter helyett) 33 méteres medenceként is megépíthetik-e. Orbán Viktor a második vajszlói látogatásakor mind a három ügyet szóba hozta, ígéretet tett arra, hogy ezekben az ügyekben eljár.

(forrás: szabadpecs.hu)

Mátyás, az igazságos álruhában Baranyában, avagy kibeszélés a maffiából

Választási lincshangulat Vajszlón az Orbán-hakni alatt

 

Korábbi cikkekKövetkező cikk

Megosztás