Óriási a dugó, akár egy órával is megnőhet a menetidő az M7-esen a Balaton felé

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint két autó összeütközött Tárnoknál, ezért akár egy órával is megnőhet a menetidő.

Az Útinform a honlapján azt írta:

a baleset miatt a belső sávot is lezárták.

Továbbá egyébként is rendkívül erős a forgalom a Balaton irányába. Budapest határától Martonvásárig szakaszos torlódásra,

akár 1 órával hosszabb menetidőre kell készülni – tették hozzá.

További dugók….

Sokan haladnak az M0-s autóút déli szakaszán, az M5-ös autópálya felé. Nagytéténytől Dunaharasztiig, akár 40 perces is lehet a menetidőtöbblet. Az ellenkező oldalon pedig az M51-es csomóponttól a Halásztelki lehajtóig érzékelhető lassulás. Itt 15-20 perc a plusz menetidő.

Az M1-es autópályán Budapest felé, a bicskei terelt szakaszon, 34-es km-nél több személyautó koccant össze. A sérült járművek elfoglalják az átterelt sávot, ezért érdemes a terelés előtt a külső sávban maradni.

Erős a forgalom, az M3-as autópályán is Nyíregyháza felé. Az M0-ás csomópontnál, illetve Bag térségében megtorpan a kocsisor. Hatvanig 15-20 perces a plusz menetidő.

Az M4-es autóúton, a 87-es km-nél rézsű helyreállítást végeznek, ezért mindkét irányba csak egy sáv járható. A forgalmat jelzőőr irányítja, időszakosan lelassul a haladás.

A 6-os főúton, a 135-ös km-nél, Tolna határában egy műszaki hibás tehergépjármű miatt félpályás korlátozás van érvényben.

Forrás

Oszkó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük