Orbán bűnei Londonban!

A 444 olvasója, a Londonban élő és dolgozó J. küldte el az oldalnak a város legfrissebb, ráadásul igencsak központi helyen, a Waterloo pályaudvar melletti telegraffitizett alagútban található, magyar témájú utcaművészeti alkotását.

Szabadvers, az orbánizmus kulcsszavaiból összeállítva

A mű, mint látható, a XX.-XXI. század progresszív, angszolszász-magyar művészeti hagyományait követi, amennyiben a 48-as szabadságharc hősének leszármazottja, az amerikai concept art-művész, Joseph Kossuth szövegalapú, falra írt munkáit idézi fel.

A szöveg egyszerre bűnöket soroló lista és egyfajta szabadvers, az orbánizmus kulcsszavaiból összeállítva.

J.-n keresztül a 444 munkatársa elérte kollégáját, a Művészt, aki arra a kérdésre, hogy miért alkotta meg nagyméretű művét, azt válaszolta, hogy

„Egyszerűen dühítőnek tartom az otthoni helyzetet.. Nagyjából mindent beleírtam, ami nem csak engem de még nagyon sok embert bosszant.”

orban-london
fotó: 444.hu olvasója, “J”

Lesz mááásik!

Az is kiderült, hogy nem egyetlen alkotásról van szó, hősünk ugyanis sorozatban gondolkodik

„Sajnos a szólásszabadság későn jutott eszembe és már nem fért el… De majd a következőn ott lesz !”

Átültették Orbánt a vonatról egy repülőre

Nagyon hülyéknek néznek minket!

Botcsinálta művészettörténészként az újságíró azt is megkérdezte tőle, hogy miért választotta ezt a concept artos kinézetet a rengeteg szöveggel.

„Mert ez egy üzenet… Nem csak a magyaroknak de minden EU-s tagállambeli embernek hogy ébredjenek fel!!! Mert nagyon hülyéknek néznek minket.”

Mivel a Google Translate már képes az ilyen szövegek lefordítására is az okostelefon kamerájának segítségével, ennek sem lehet különösebb akadálya.

(Forrás: 444)

Orbán már Párizsban is vonatozik

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük