Örihari! – mondta sértődötten a sallerek és kokik szakavatott bajnoka….

A magyar kormány – hagyjuk már! A magyar kormány csupán az ismert hasznos eszköz, ami kikandikál a Kedves Vezető farának a zsebéből (Nyugodtság van, elvtársak. Nyugodtság! A szerző itt, kategorikusan a farzsebre gondolt.) – na, jó, szóval a nevezett magyar kormány, valójában a Kedves Vezető, soha többé nem áll szóba az Európai Bizottság alelnökével, Vera Jourovával, a jogállamisági ügyekért is felelős európai biztosával.

Nem találnák ki, de azt találta mondani a biztosasszony,

hogy a Kedves Vezető maga képére formált-kalapált, betegesen szürreális világocskája, kormányostól, szentcsaládostól, kívülről is pont annak látszik, ami. Merthogy szerinte

„Orbán szeret arról beszélni, hogy illiberális demokráciát épít Magyarországon”,

de ez szerinte nem

„illiberal democracy”, csak „ill democracy”, vagyis beteg demokrácia.

Gondolom, szegény nő ezres pulzussal, talpig megbánásban, azóta már rendezi a kolostorba vonulását,

leszámol a világi hívságokkal, igazmondással, nálunk csodaországban idejétmúlt demokrácia-kacatokkal kétségbeesve, mert a Kedves Vezető bedurcizott rá.

Örihari

Most mit mondjunk? Ez igazán nagyszerű. Bár az ilyen defektet általában óvoda középső csoportjában kinövik a kis lurkók. A többi, aki meg mégis rajta marad ezen a tracken, na, azoknak meg majd pszichológushoz kell járni a későbbiekben egy életen át. Már, ha nem lesz belőlük kormányfő. Azoknak nálunk nem kell. A fene sem érti. Ide jó a defektes is.
Örihari! Hörgi emberünk, minden sallerek és kokik szakavatott bajnoka sértődötten, mert az EU biztosa „megsértette a magyarokat”.

Nyuszika! Engem ugyan meg nem sértett

Elmondta, amit gondol. Ez elég megszokott egy demokráciában, csak jelzem. Egyszerűen elmondta, mit is látnak-gondolnak Felcsút-alsóról. Én is ezt gondolom. Sokan ezt gondoljuk. Egyre többen.

Ráadásul sorry, de nem tízmillió magyarról mondtak igaz és őszinte véleményt haver.

Nem a hazánkról, még csak nem is a szomszéd Pistáról. Mert az egyik sem te vagy! Rólad.
RÓLAD! Fogod? Arról, hogy Európa, valami nyomorultul szürreális és valóban beteg diktatúrát lát egy valaha volt normális ország helyén. Egy olyan borzadványt, amit te építettél minden üresen kongó stadionnal, ellopott forinttal, az udvari mangalicaszerelőd minden varázslatosan elnyert pályázatával.

Utóirat:

Amúgy én is fel vagyok háborodva. Nincs igaza az alelnök asszonynak! Méghogy beteg demokrácia! Ez? Hol demokrácia ez?

Pesti TV

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük