Őrizd, mert kincset találtál! Ez a 4 csillagjegy a tökéletes pasi!

A Mérleg pasi a legromantikusabb

A Mérleg a legbékésebb csillagjegy. A párkapcsolatban mindig kerüli a veszekedéseket, a vitákat, ehelyett inkább született bölcsességét használja.

Vidám és nagyon szórakoztató típus, rendkívül népszerű, aki imádja a társaságot, és szeret a baráti társaság központja lenni.

A barátai nagyon sokat jelentenek, ápolja is a kapcsolatait, éppen ezért nem igazán otthonülő típus. Viszont bámulatosan romantikus. Ha Mérleg férfivel randizol, elérzékenyülsz, mennyire megadja a randevú módját.

Semmit nem siet el, imád udvarolni és elkápráztatni.

Mindent megtesz érted, és mindent megtesz, hogy boldoggá tegyen. Fontos neki, hogy mindenkor mellette légy, hogy büszke lehessen rád, és a barátai téged is szeressenek és elfogadjanak.

A Kos pasi a legmegbízhatóbb

A Kos domináns a párkapcsolatában, mondhatni, igazi férfi a talpán. Amikor olyan nővel találkozik, aki kihívást jelent számára, mindent elkövet, hogy magára hívja a figyelmet. Nemcsak a külsőségek, a belső tulajdonságok is nagyon fontosak a számára.

Légy elbűvölő, magabiztos és intelligens, ő pedig nem nyugszik, amíg meg nem hódít téged.

Pimasznak, arrogánsnak tűnhet, de amikor szépen lassan lebontod a falakat körülötte, közel kerülhetsz a szívéhez, igazi barátra, megbízható, hűséges társra találhatsz benne. Mindent megtesz a boldogságodért, a családért, támogat anyagilag, érzelmileg.

Szenvedélyesen tud szeretni, és soha nem hagyna el.

Forrás

óraátállítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük