Az örök győztes kisember páni félelemmel a szemében, talpig kevlárban ül puccos kolostorában és reménytelenül retteg egy tornacipős langalétától

Kib@szott győzelmi jelentéseket tolnak a képünkbe immár tíz éve! Legyőztük már Brüsszelt. Ez patent. Kurv@ nagy győzelem volt jegyzem meg, most ott kuncsorog ez a szerencsétlen, hogy legalább annyi pénzt adnának már, amivel az önmagába szerelmes Szijjártó „dógozóbajáró” repcsijét megtankolják.

Legyőzte Sorost, őt feszt legyőzi

Hogy ne nevessen a kisöreg majd a végén. Van, hogy naponta. Legalábbis a hangok ezt susogják a Kedves Vezetőnk fejében, így ezt olvassuk a trágya kék óriásplakátjaikon is, mintha nem tudnánk ezt fejből, álmunkból felrázva is. Győztünk!

Legyőzte, Gyurcsányt

Haha! Nebazz, tényleg? Szép egy győzelem volt ez is. Gyurcsányt tíz éve, nemhogy meggyanúsítani nem tudta Polt Gumigerinc Péter, de még megkarcolni sem. De, amúgy is van némi gebasz a Kedves Vezető agyában, mert

egy legyőzött embertől ritkán retteg a diadalmas győztes. Ő retteg.

Már pénzért is ezt hirdeti. Eddig is tudtuk, de legalább ezért nem fizettünk ki milliárdokat a hányinger Orbán-csicskáknak, hogy szeretett kis emberkénk belesírja bánatát a nagy magyar éterbe, miszerint neki

„dermesztő és ijesztő, hogy Gyurcsány Ferenc még mindig a közéletben van”.

Ez azért jópofa, nem?

Hadseregnyi tekes, méteres várfalak, golyóállóüveg-hegyek, előkóstolók, budiellenőrzők (ezt soha nem tudtam: kipcsakunk produktuma előtt, vagy után ellenőriznek?), külön éjszakai és nappali kevlár, boszorkányok, és más rontás levételére alkalmas állami varázslók, mindez nem elég, emberünk reménytelenül retteg egy tornacipős, vigyorgó langalétától.

Mondjuk, nem csodálom.

Győztünk! Legyőzte a vírust. 31000 magyar áldozatnak ez nem sikerült

Nekik már hiába hazudozik ez a gazember győzelmi jelentéseket.

Ők a legdrágábbat adták ezért a mondatáért: „aki megbetegszik, meggyógyítjuk.”

Győztünk! Sikerült már az első nap első órájában, gondolom nagyon sok milliárdért, meghekkelni az ellenzéki előválasztást, pedig az összes hányás propaganda-csapból is az ömlik, hogy soha nem volt ennyire szeretett, népszerű, szép, okos, magas, csinos, erős, snájdig…és szerény a mi „győzőnk.

Az örök győztes kisember meg páni félelemmel a szemében, talpig kevlárban, tekesek hermetikus gyűrűjében, nemzete tiszteletével övezve, szeretett népe fölött a várban ül puccos kolostorában, és boldog, hogy az elvileg nem létező ellenzék, elvileg senkit nem érdeklő előválasztását, a történelem konokul forgó kerekét, az egyre közelgő, számára felettébb kínos jövőt sikerült, ha fogcsikorgatva is, de néhány pillanatra megakasztani.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Az örök győztes kisember páni félelemmel a szemében, talpig kevlárban ül puccos kolostorában reménytelenül retteg egy tornacipős, vigyorgó langalétától

4 thoughts on “Az örök győztes kisember páni félelemmel a szemében, talpig kevlárban ül puccos kolostorában és reménytelenül retteg egy tornacipős langalétától

 • 2021.09.19 at 13:28
  Permalink

  Szuper cikk és milyen igaz,, és végre el kell takaritani ezt a rettegős idiótát a hatalomtól…

 • 2021.09.19 at 14:26
  Permalink

  Hiaba van rajta kevlar – golyoallo sisakot, arcvedot nem visel….

 • 2021.09.19 at 17:51
  Permalink

  Ott a pont… nem igaz, hogy nincs ebben az országban egy facaaaaaaa valaki, aki oda közepébe – két szeme közé…….vagy Csaucseszku sorsára küldené!!! Remélem a nép, ha a választás nem úgy lesz fellázad, és a Karmalitából kiűzi úgy, hogy fa… és fejvesztve meneküljön!!! Egyébként a cikk tényleg szuper…. benne van minden.. orsós – korsós fosása… jól jellemezte az író!!!

 • 2021.09.19 at 17:53
  Permalink

  Márta… ha rajtunk múlna…. tudod – én is tudom.. hol lenne már… de! mi, “gyenge nők” várunk egy igazi facaaaaaaa férfira, hogy megtegye! Vagy egy nép felkelésre, hogy elkergessük őt!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.