Örömhír az agymosásig – Indul a Manna rádió Orbán Gáspár hittársával …..

Nyilván hiánypótló céllal hozták létre a Manna rádiót, hiszen “nem térít, ezért jött létre…”- legalábbis a csatorna programigazgatója szerint. Egészen zavarba jöttem, mert nehéz eldöntenem, hogy akkor most Magyarországon a médiumok ” térítenek-e”, vagy sem.

Ha ez az új nem térítős, és ettől egészen új, akkor a többi vajh’ mi lehet…

A kormány ugyanis rendre hangsúlyozza, keresztény ország vagyunk. Ha pedig azok vagyunk, akkor mire való ez a szarva közt a tőgyét? Szóval nyilván úgy kell nekünk, mint égi manna, a nemtérítés. Kíváncsi vagyok, hogy az MTI pártbizottságos, elnézést páratlan híreinek közlése vagy nem közlése is térítés mentes lesz?

Amúgy egy ilyen hír olvasásától is megtisztul a szemem, a lelkem, és látom az utat. Nyílik pitypangként a gondolataimban, hogy nagyszabású távlati lehetőségek vannak a megújuló központi kommunikáció előtt. Ameddig az agyak el nem mosódnak.

Példának okáért újra indítják a G-nap tiszteletére a Magyar Nemzetet.

A kiszolgált Gajdicsra most ráfér egy Miatyánk, mert a lap új főszerkesztője hangsúlyozta, nem a választóknak írnak. Hát ha csak úgy nem. Szégyelhetik is magukat Gajdics és a társai, hogy csak a fideszes szavazóknak muzsikáltak, és cserébe még a Varga is lefikázta őket.

Egyszerű ember csak kapkodja a fejét a nagy jobbos médijajban, és még a Kocsis Máté is keblére öleli a múlt embereit, pedig nem is szegények a pestisrácok. Gajdicsnak meg szabad lesz a föld…És tényleg. Töprengtem is egy csöppet, mit is jelenthet a Magyar Nemzet friss főszerkesztőjének a kijelentése.

Esetleg lesz megint Dörmögő Dömötör, Buci maci netán Pajtás újság egyveleg Magyar Nemzet néven?

Ezeket ugyanis garantáltan nem a választó korúak forgatták, hanem a gyerekek. Minden okunk megvan tehát az örömre, mert sem téríteni nem akarnak, sem a nagykorúakat nem szeretnék megszólítani a jövőben a kormánypárthoz köthető új médiumok.

(A hír, ha valaki nem hallotta volna…..

Az Orbán Gáspárral és Ember Illéssel a Felház nevű keresztény mozgalmat megalapító Prekopa Donát egy új budapesti rádióban lesz hallható minden reggel, két egykori Sláger FM-es műsorvezető oldalán, írja a media1.hu.

A Manna FM nevet viselő új rádió Reggeli Manna című műsorának három műsorvezetője lesz:

    • Kaldenecker Antal,
    • Péter Petra és
    • Prekopa Donát, aki korábban dolgozott a Magyar Televízió Padtársat keresünk! című műsorában, majd a DTK Show, a Zoom, az Üveghegy és a Petőfi Rádió munkatársa is volt. Később az Origo megbízásából az Y Média gyártásában műsorvezető-szerkesztőként dolgozott a Szjger.hu-nál, illetve részt vett az Y Diagnózis című műsor készítésében is.” )

 

Még egy kis Felház?

Orbán Gáspár Felháza “edzett fiúkat” keres, “akik nem félnek Jézus menyasszonya lenni…”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük