Ország a diktatúra öltözőjében

A magyarok nagy része kicsit hunyorgó szemmel néz körbe óvatosan az öltözőben, és tettetett könnyedséggel, vidámsággal, de már kicsit fázva veszi le a demokrácia ruháit, mert hogy velünk nem történhet baj.

Az egész csak játék.

Egy “kis munkára” (lásd: Málenykij robot) kell csak menni a Haza érdekében, meg nincsenek börtönök, lágerek, ilyet csak idegbeteg ballibsik terjesztenek. Hallgatok, vetkőzöm, mert ez kell ahhoz, hogy a gyerekemnek jobb legyen. Neki biztos jobb lesz! Túl kell élni!

Közben a falakon kívül dübörög a valóság. Olyan történik, ami csak a legsötétebb afrikai, dél amerikai diktatúrákban. Az ENSZ Emberi Jogi Tanács független megfigyelőit a magyar hatóságok nem engedik be a röszkei, és tompai tranzitzónába, ezért azok felfüggesztik magyarországi küldetésük teljesítését.

A Főmérnök pedig csak röhög.

Ebben az országban ő az úr. A Sargentini-jelentés vitájában kettős mércét ordított habzó szájjal, meg hogy Brüsszel elnyomja a magyarságot, bezzeg másoknak mindent szabad. Közben minden gondolkodó ember számára teljesen nyilvánvaló volt elejétől fogva, hogy Orbán tudta nélkül a volt macedón miniszterelnök, Gruevski nem menekülhetett volna Magyarországra. Az albánok hivatalosan is közölték, hogy magyar diplomáciai rendszámú autóval, magyar diplomata útlevéllel eljáró személy szállította feltehetőleg Szerbia felé, ahonnan átjött hozzánk.

És most álljunk meg egy pillanatra! Mi is történik itt?

A világ minden valamire való nemzetét tömörítő legnagyobb világszervezet megbízottai nem ellenőrizhetik az általános emberi jogok megtartását olyan személyekkel kapcsolatban, akik legfeljebb azzal vádolhatók, hogy engedély nélkül menekültek át hozzánk egy háborús országból. Ugyanakkor a magyar állam felesküdött alkalmazottai egy köztörvényes bűncselekmény, hivatali visszaélés miatt szabadságvesztésre ítélt Orbán elvbarát politikust a magyar adófizetők pénzén kimenekítenek országa törvényes igazságszolgáltatása által kiszabott szabadságvesztés elől.

Ugyanis a Drága arra utasította a belügyminiszterét, hogy vegyen neki egy 190 milliós Mercedest. Meg vagy négy büntetőeljárás is van még ellen folyamatban, ami nem zárult le. Magyarországon tehát megszűnt a jog uralma,a Vezér önkényének van alárendelve minden.

A rendőrök, NAV-osok, ügyészek, diplomaták, közszolgák szemrebbenés nélkül teljesítenek törvénytelen utasításokat, noha pontosan tudják,hogy a parancs kiadója is, meg végrehajtója is bűncselekményt követ el.

“De nem számít, mert mindenhol mi vagyunk, tehát senki nem fog felelősségre vonni!”

A Maffia-állam kiteljesedett.

Kb. nyolc éve egy orvos barátom egy alföldi vendéglőben ült, ahol egy asztalnál két söröző srác politizál, és kurvaanyázta a Vezért, de nem ordítva. Egyszer arra lett figyelmes, hogy az addig békésen vacsorázó másik két civil felállt, elővették a rendőr-igazolványt, rákérdeztek a beszélgetés tárgyára, és elvitték a két fiút,mert hogy megbotránkoztató magatartást tanúsítottak. A barátom két hónap múlva Svédországba költözött a teljes családjával.

Szerintem ez akkor még csak eseti túlkapás volt. De olyan túlkapás, amit a rendszer nem akadályozott meg, következménye sem lett. Mostanra viszont az állam emberei nyíltan tagadják a törvényt, parancsra bűnöznek, és nincs következménye.

A Fidesz szavazó meg hallgat, mert az egészből nem ért semmit,”hisz miért lenne ez baj?” Vagy nem néz a tükörbe, mert legbelül lehányná magát, de az nem keresztényi cselekedet. Inkább mosolyogva vonul tovább a szebb jövő felé. Az öltözőben szaporodnak a demokrácia levetett ruhái. Ne legyen kétség, megnyíltak a
politikai börtönök kapui!

Újabb “kormány-fejjelfalnakfutás”: nem engedték az ENSZ küldöttséget dolgozni

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük