Őrület! A Hunyadi téri piac és az ő „útvonal-engedélye”

Mert ilyen is van, kérem szépen! Nem ám csak úgy vaktában, össze-vissza járkálunk a piacon, ahogy eszünkbejut! Mi lenne itt, anarchia? Nem tudom, a többi vásártér miként oldja meg a vevőbe- illetve kiengedést, de Terézvárosban finoman szólva is érdekes megoldást választottak.

„Már sok idióta intézkedés született a vírus kapcsán…”

Barátnőm közösségi oldalán osztotta meg esetét a Hunyadi téri piac „rendjével”, aminek ugye lenni kell!

„Már sok idióta intézkedés született a vírus kapcsán, de talán a legidiótább talán a Hunyadi téri piac „útvonal-engedélye”.

Ma reggel voltam, a külső részt vizslattam először, onnan – a tér felől – mentem be magába a piacra. Majd a vásárlás végeztével kimentem az Eötvös utcai ajtón. De éppen kiléptem, amikor eszembe jutott, hogy elfelejtettem a halast megnézni, léptem is vissza…

Azaz léptem volna csak, mert két őr elém állt, hogy ott tilos BEMENNI, a tér felől lehet csak.?!?!

Miért?

Dupla kapuja van a piacnak, miért nem nyitják ki mindkét oldalát a közlekedők számára?

Mi a bánatnak kell egy egész tömböt kerülni a bejutni vágyóknak? Mert persze aztán rájöttem, hogy a másik végen is álltak őrök, csak akkor megfelelő irányba haladtam, ezért nem gáncsoltak el.

Na, de mi értelme ennek a nehezítésnek?

Mert a befele (és a kifele) haladókat senki sem számolja – mondjuk –, hogy esetleg a létszámot ellenőrizzék, nehogy tömeg legyen bent…”

Aki tudja a megfejtést, vagy esetleg máshol is tapasztalt hasonló megoldást, írja meg nekünk az info@varosikurir email-címre, hogy közreadhassuk.

home office

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük