Összefogott a BRFK és a BKK – tették mindezt az Ön biztonságáért!

A zsebtolvajlás elleni kampány és a buszsávok ellenőrzése után folytatódik a BRFK és a BKK közös akciósorozata. Az együttműködés célja, hogy a fővárosiak biztonságosan használhassák a közösségi közlekedés járatait.

Pozitív tapasztalatokkal zárult

a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) decemberi, zsebtolvajlás elleni akciója. Az utasok biztonságérzetének növelése érdekében idén is folytatódik a közlekedésszervező társaság és a rendőrség közös, több napig tartó akciósorozata.

Ezúttal a VII., a VIII., a IX. és a X. kerület meghatározott járatain biztosít fokozott jelenlétet a rendőrség a BKK jegyellenőrei mellett.

A jegyellenőrök az utazási jogosultságot ellenőrzik,

illetve figyelnek a járványügyi szabályok betartására, a rendőrség munkatársai pedig biztosítják a közrendet.

A BKK-hoz érkező visszajelzések szerint

az utasok biztonságérzetét főképp a járatokon felbukkanó garázdálkodó személyek, a zsebtolvajok, illetve a vírusfertőzés lehetősége zavarja. Ezért a két szervezet szorosabb szakmai kooperációval, közös kommunikációval, figyelemfelkeltő és edukációs videókkal csökkentené a közösségi közlekedéssel összefüggő szabályszegések számát, illetve segítené elő a járványügyi szabályok betartását.

A jövőben minden hónapan várható a mostanihoz hasonló, fővárosban közlekedők biztonságérzetét erősítő közös akció.

horoszkóp

Egy hozzászólás itt: “Összefogott a BRFK és a BKK – tették mindezt az Ön biztonságáért!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük