Összejött Zente gyógykezelésére a 700 millió!

Meglett az eredménye az összefogásnak: összegyűlt a pénz a gerincvelői izomsorvadásban (SMA I-ben) szenvedő másfél éves Zente gyógykezelésére.

A Facebookon tette közzé Zente édesanyja az óriási örömhírt:

hála a sok támogatónak, összejött a 700 millió forint a kisfiú életmentő gyógyszerére. Az édesanya arra kéri az embereket, ne utaljanak több pénzt a számlára, csakis akkor, ha a kisfiú további rehabilitációját is segíteni szeretnék.

Sebestyén Balázsék reggeli műsorában árulta el Zente édesanyja: az utolsó 100 milliót egy ember utalta át kisfia gyógykezelésére, ami összesen 700 millióba kerül.

“SIKERÜLT!!!!!MEGVAN!!!!

Kérlek, ne utaljatok többet, mert az alapítvány nem közhasznú, csak Zente kezelésére fordítható az oda beérkezett összeg ezért abból másnak adni NEM tudok!
DE! Kérlek ne álljatok meg itt!!!! A folyamatban lévő liciteket rendezvényeket vigyétek végig!!!

HAMAROSAN EGY POSZTBAN FELTESZEK KÉPEKET ÉS ADATOKAT A TÖBBI SMA-val ELŐ MAGYAR KISGYERMEKRŐL ÉS FELNŐTTRŐL . SZERETNÉLEK MEGKÉRNI, HOGY VÁLASSZ KÖZÜLÜK TE, ÉS ŐT TÁMOGASD ZENTE HELYETT!!!

Csak az utaljon Zente alapítványára aki segítené őt a további rehabilitációban és segédeszköz vásárlásában. A többiek is erre gyűjtenek, hiszen ezek a dolgok nagyon drágák. NAGYON-NAGYON KÖSZÖNJÜK NEKTEK! (Hamarosan írom a részleteket, hogyan tovább!)”

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük