Össznépi ‘bestbojkottot’: ha jóvátenni nem lehet, legalább legyen következménye!

A mai ínséges időben nehéz kiénekelni a jónép zsebéből egy-egy újságvásárlásra pénzt, ezért némely bulvárlapok fittyet hányva az emberségre, etikára, népszerű emberekről közölnek cikknek látszó valamit. Így történt ez Epres Pannival és családjával is.

“..bestbojkott…”

A Best magazin eheti számában közölt anyagot a nemrég elhunyt Benedek Tibor családjáról, a gyászukról, a túlélésről. A bibi az, hogy Epres Panni nem nyilatkozott az újságnak, ahogy senkinek nem nyilatkozott az elmúlt három hónapban. Instagram oldalán tette közzé felháborodottan:

Szentesi Éva így írt a sebtiben létrehozott “bestbojkott” facebook oldalon

“A BEST Magazin főszerkesztőjének, Sabján Johannának tavaly ez állt a kinevezése utáni nyilatkozatában:

“Egy olyan elsősorban nőket megcélzó sztármagazint szeretnék készíteni, ami amellett, hogy izgalmas, minőségi és empatikus is.”

Gratulálok, főszerkesztő asszony!

A célkitűzés majdnem összejött. Különösen az empátia részét azért még egy kicsit gyakoroljad! (Idézett rész forrása.) A képernyőfelvételen pedig Epres Panni instagramon közzétet kommentárját olvashatjátok a mai Best címlappal kapcsolatban:”

A Nem tehetsz róla, tehetsz ellene csoport ezt a posztot tette közzé:

“A gyászból kiforgatni egy családot nem csak kegyeletsértő, hanem a legsúlyosabb bántalmazás, ráadásul a széles nyilvánosság előtt elkövetett fajtából.

Kiállunk Epres Panni mellett, elítéljük a BEST Magazin vérlázító gyakorlatát, amivel Benedek Tibor feleségét és gyerekeit újabb, tökéletesen felesleges szenvedésnek tették ki, és reméljük, hogy egy – bizonyára elkerülhetetlen – sajtóper során a bíróság olyan büntetést szab ki, hogy többé egyetlen bulvárlapnak se érje meg a legmélyebb emberi fájdalomban dagonyázni.

Mert ha jóvátenni ezt már nem is lehet, legalább következménye legyen.

Novák Éva véleménye:

“Remélem ég az arcotok BEST Magazin, és nem (egymásra cinkosan vigyorogva) az irodai kanapétokon örömködtök a hírverésen. Magára valamit adó ember egy ideig elkerül benneteket, az biztos.”

Most önön a sor!

Európai Bizottság

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük