Össztűz Hadházyra: miatta van a Fidesz-kétharmad és még szakdolgozata sem volt – mindez a pénteki nap termése, mi várható szombaton?

Úgy tűnik, minden napra megvan az itiner, melyik ellenzéki politikust kell alázni. Pénz nem számít, hiszen mindezt Ön, meg Ön, meg mi mindannyian fizetjük. Ha péntek, akkor Hadházy? Természetesen alapfokon fut még a Gyurcsány, Jakab, Fekete-Győr lejáratás is, nehogy feledésbe merüljenek.

Hadházy Ákos közösségi oldalán számolt be a pénteki atrocitásokról:

1.) Telefonos lejáratás Zuglóban

“Nesze neked előválasztási etikai kódex! Több barátunk jelezte ma Zuglóból, hogy nagy tömegben indított automata hívásokat valaki, aki közvélemény-kutatásnak álcázva próbál lejáratni. A félinformációk és rágalmak közül a legaljasabb az a kérdésbe csomagolt hazugság, hogy én

2018-ban az LMP társelnökeként megakadályoztam az összefogást, így én vagyok a felelős a Fidesz kétharmados többségéért.

Pár gondolat engedtessék meg nekem ezzel kapcsolatban:

  • 1. Minden etikai kódex annyit ér, amennyit betartanak belőle a versengő felelek. Ez a legutóbbi gyors véget ért, köszönet érte a hívások megrendelőjének!
  • 2. Mindig a könnyebb megoldás felelősöket keresni, mint szembenézni a saját hibáinkkal. Nyilván, 2018-ban mindenki követett el hibákat, de vannak, akik ezt igyekeznek elfelejteni, önmagukat felmenteni és egykori pártomra kenni a felelősséget.
  • 3. Ha valaki nem emlékezne, én egyike voltam azoknak, akik az ellenzéki pártok együttműködését szorgalmazták. Ezért borított fel székestöl Sallai képviselő (akit ezért azóta elmarasztalt bíróság), ezért lehetetlenített el az ún. etikai bizottság.
  • 4. A hazugságok gyakori ismételgetése a Fidesz módszere. Mi más stílust, ennél sokkal jobb országot szeretnénk. Aki a Fidesz módszereit alkalmazza, az nem változást akar, legfeljebb csak helycserét. Nekem az kevés!

2.) Hadházynak nincs szakvizsgája

“A legviccesebb (és egyben egyik legfelháborítóbb) kormányzati heccoldal nem nagyon kedvel engem. Sokszor hazudoztak már rólam, Bede “újságíró” volt például, aki a kocsimra ugorva óbégatott, hogy elütöttem…(nem vagyok börtönben szándékos gázolásért)

A mai aktuális “leleplezése” még az autós kalandnál is nagyobb hülyeségre utal.

A tényekről csak annyit: valóban nem volt “klasszikus” szakdolgozatom, mivel a TDK (Tudományos Diákkör) dolgozat helyettesítette azt az egyetem szabályai szerint. A TDK dolgozat mögött sokszor jóval több munka áll, mint egy szakdolgozat mögött. A dolgozatot amúgy Bedéék meg is találták a publikációim között az egyetem könyvtárának katalógusában. A SOTE Biológia intézetében írtam, Falus András professzor vezetése alatt, az ÁOTE részéről pedig Sótonyi professzor, jelenlegi rektor volt a témavezetőm. Kb két évig jártam át a SOTE intézetébe, mivel az állatorvosi egyetemen a molekuláris sejtbiológia nem tartozott a vezető tudományok közé. A dolgozat címe: A glükokortikoid receptor gén expressziójának változása patkány regenerálódó májának sejtjeiben. Ha Bede úr felhív, szívesen elmagyarázom, melyik szó mit jelent. A cikk szerint ezt a dolgozatot meg is találták az egyetem könyvtárában, ha Bede pincér urat érdekli, szívesen segítek az értelmezésében. A “tényfeltáró” cikknek elég lett volna ugyanis csak kérdezni, akár engem, akár az egyetemet.

Végül felhívom a figyelmet: ez az ember sok mosolyt csal a honfitársaink arcára. De tessék aggódni is. Ez az agresszív hülyeség igenis veszélyes lehet abban a pillanatban, amikor a Fidesz veszni látja a hatalmát.”

 

hadházy

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük