Sorting by

×

Ötéves-terv horoszkóp! – Így változik az életed 2026-ig!

Nyilas

2022-től a Nyilas szülött spirituális útkeresésbe kezd, és ez bizony nagyon sokáig kitart. Olyan szellemi utazásokon veszel majd részt, amelyen szinte mindenki szeretne ott lenni, még akkor is, ha számodra ez időnként szenvedéssel jár. Csak utólag fogod megtapasztalni és megfigyelni azokat a változásokat, melyet ez a spirituális utazás adott neked, és hálás leszel a sorsnak, amiért meglépted azt, amit meg kellett lépned. Ne feledd, a valódi boldogság éppen a cél felé vezető útban rejlik, nem pedig ott, ahol már a csúcson érzed magad. Jól jegyezd meg ezeket az éveket: 2022, 2024, 2026, hiszen ezek életek legjobb karmikus évei lesznek.

Addig is olvasd a csütörtökre várhatókat….

A csillagos rossz konstellációban helyezkednek el az égen, ezért kerülje el a bonyolult helyzeteket legyen szó akár a munkájáról, vagy a magánéletéről. A felesleges konfrontációk súlyos vitákhoz vezethetnek. Kapcsolja ki a mobilját és élvezze a zavartalan intimitás pillanatait a párjával. Higgye el most pont erre van szüksége! Biztos a dolgában és abban amit csinál, ezért igen könnyen meg tudja győzni az érveivel a környezetében lévőket, de emellett inspiráló hatással is van rájuk.

Bak

A változás bimbói már a 2023-as év első negyedében tisztán láthatóak lesznek a Bak szülött életében. Egy remek időszak következik a karrieredben, ám egy teljesen másik területen, mint amelyben idáig dolgoztál. 2024-tól egy új ciklus veszi kezdetét az életedben, melyben újra felfedezed önmagad, és egészen másfelé orientálódsz, mint életed korábbi szakaszaiban. Innentől kezdve egészen más dolgok lesznek fontosak számodra, és te magad is meglepődsz majd azon, mennyire távol áll már tőled a büszkeség és a makacsság, mely azelőtt igencsak részét képezte a természetednek.

Addig is olvasd a csütörtökre várhatókat….

Ne hagyja, hogy mások nemkívánatos dolgokat erőltessenek önre. Csakis ön tudja, hogy mi a legjobb saját maga számára. Álljon két lábbal a földön, tartson ki a saját elképzelései és véleménye mellett.
Lehet, hogy a partnere nem olyan álmodozó típus, mint ön, viszont ez nem lehet probléma, ha mindketten hajlandók a kompromisszumokra. Tervezze meg nyugodtan a jövőjét. Ezekben a napokban a csillagok a megfelelő pozícióban állnak, ezért ne féljen komolyabb döntések meghozatalától se. Veszélyben van az egészsége; ne tegye ki magát további káros hatásoknak.

Vízöntő

2022-ben sajnos bizonyos élethelyzetekben érzelmi törésekre számíthatsz, mely akár egy szakítást is magában hordozhat. Bármennyire furcsán hangzik azonban, ezek a törések egytől egyig a segítségedre lesznek, és kizárólag a te utadat egyengetik. Érthető, hogy a kezdeti stádiumban sokat fogsz szenvedni, ám hamarosan rájössz, hogy „Ami nem öl meg, az erősebbé tesz!”. Egy idő után ugyanis hálás leszel a sorsnak, amiért megtanította neked ezeket a leckéket, és egyetlen lépésedért sem fogod hibáztatni magad. 2022 és 2023 között tulajdonképpen vegetálsz majd az élet szinte minden területén, de botorság lenne azt állítani, hogy ezt nem fogod élvezni. Az igazi fordulatok csak 2024-től kezdődnek újra, amikor is robbanásszerűen törnek be az életedbe a váratlan helyzetek, életesemények, és csak is rajtad múlik majd, hogy ezeket hogyan éled meg.

Addig is olvasd a csütörtökre várhatókat….

Jó hírekre számíthat, aminek köszönhetően percről-percre jobbá válik majd a hangulata. Ettől függetlenül vigyázzon, hogy ne ragadja túlságosan magával a képzelete. Álljon két lábbal a földön. Ez nem a legjobb időszak a befektetésekre, ezért lehetőleg most kerülje el őket. Ne gondolja, hogy egy-két dolog elkerülte mostanság a figyelmét? Szedje rendbe a gondolatait és rendszerezze a napi teendőket. Ne siessen. A teste mindig jelez, ha szüksége van valamire, figyeljen oda erre.

Halak

2022 viszonylag csendesen telik majd a Halak szülött esetében, 2023-ban azonban rengeteg utazásra, kalandra számíthatsz, különösen akkor, ha ezek a munkáddal lesznek összefüggésben. 2024-bon életedben egy új szakasz kezdődik, melynek köszönhetően az sem kizárt, hogy elszakadsz bizonyos emberektől, helyektől, lemondasz bizonyos szokásokról, melyek erősen belevésődtek a tudattalanodba. Lesz olyan élethelyzet, melynek elvesztését, vagy megváltoztatását nagyon fogod sajnálni, de utólag rá fogsz jönni, hogy mindez érted történt, a te érdekedben. A 2026-os év nagyon ideális lesz gyermekáldásra, tervezésre, vagy akár örökbefogadásra, hiszen rendkívül termékenynek ígérkezik. Minden bizonnyal ekkor érik meg benned a gondolat, hogy felelősen gyermeket vállalj – de az is lehet, hogy nem te leszel a boldog anyuka, hanem a gyermeked életébe köszönt be a gyermekáldás.

Addig is olvasd a csütörtökre várhatókat….

Szabja meg a határokat a kapcsolatában, hogy mi az ami még elfogadható az ön számára, és mi az ami már nem. Ha így tesz, akkor számos későbbi problémát és kellemetlen szituációt tud megelőzni. Szánjon időt erre a beszélgetésre, még akkor is, ha tudja, hogy nem lesz túlzottan kellemes. Arra fordítsa a figyelmét, ami igazán fontos, és ne engedje, hogy mások kizökkentsék, vagy eltereljék a figyelmét. Ezekben a napok ideálisak az intellektuális tevékenységekre. Szánjon egy kis időt a tanulásra. A külvilág felé ön azt közvetíti, hogy minden a legnagyobb rendben van, de ez nem igaz. Ne csapja be magát, inkább tegyen ellene.

Forrás és forrás

Kapcsolódó

 

Ötéves-terv horoszkóp! - Így változik az életed 2026-ig!

átver

7 hozzászólás

  • 2021.12.02 - 12:45
   Közvetlen hivatkozás

   Helló! április 4 és 6 között nem ikrek születtek!/ötéves terv horoszkóp/

   Válasz
 • 2021.12.02 - 05:21
  Közvetlen hivatkozás

  Az ikrek horoszkópokban hogy lehetséges azt írni, hogy akkor lesz rá jellemző valami, ha április 6 és 14 között született. Az ikrek szülöttei nem áprilisában születtek.

  Válasz
 • 2021.12.02 - 07:27
  Közvetlen hivatkozás

  Azért a kedves cikkíró legalább ARRA figyelhetett volna hogy ha már egy 5 évvel ezelötti cikket hasznosít újra, akkor:
  1: legalább a dátumokat átírja, hogy a sorpiónál a 2017-es dátum ne jövöbeli kontextusban szerepeljen
  2: a csillagjegyek bontásait úgy keverje, hogy a vége ne hülyeség legyen, mert mit az elözö hozzászóló is írta, ikrek nem nagyon születtek április 6 és 14 között…

  Válasz
  • 2021.12.03 - 07:53
   Közvetlen hivatkozás

   Haminden jól egy ajovo elhalaszhatatlan múltját a jövőben valósítható meg majd ki derül. Szép napot szép ünnepeket kívánunk nektek

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.