Óvodai ellenállók – Nem lehet elég korán kezdeni! – Kurír Kacsa (ál)hír rovatunk jelenti….

Most, hogy a NER lenyúlt egészen az ovisok régiójáig, és már nagycsoportban kezdenék a nemzetnevelést, óhatatlan igény vetődött fel a korosztály politikára érzékeny tagjai körében a demokráciadeficit ezen megnyilvánulásával szembeni ellenállás megszervezésére.

Földalatti mozgalom

Az alsósok közt már rendszeres renitenskedés követői segítő kezet nyújtanak a számukra is “jövő generációnak” az ovisoknak. Az isisek, demonstrációikhoz a tacepaokat – mivel ők még csak rajzolni tudnak – előregyártva szállítják a nézeteikkel egyetértő fiataloknak.

Már az óvodákban beindul a keresztény-nemzeti agymosás

 

A Kétfarkú Kutya Párt közösségi oldalán remek (ál)hírt találtunk a fentiek alátámasztására, amiből kitűnik, hogy a kormány mennyire komolyan veszi – legfőképpen magát – a jelenséget.

A „legvidámabb barakk LEGO-ja”

“Miután a magyar kormány 4,4 milliárdos beruházásfejleszéssel támogatta a nyíregyházi gyár bővítését (ezzel mintegy 1600 új munkahelyet teremtve) a JÓJÁ gyártósorairól legördültek az első modellek, amelyeket kifejezetten a magyar piacra terveztek.

A Kutyostat Közvéleménykutató- és Befolyásoló Intézet

segítségével kifejlesztett modellekkel akár gombfocipálya melletti tüntetéseket, rendőrségi buliszekeret, mogyoróvaj-követelő és általános tüntetéseket is meg lehet építeni. Képünkön az egyik termékfeljesztő mérnök, Milán (9) sulikezdés-ellenes modellje látható.

Modellszám: NO0901 (A doboz képe csak illusztráció! Kiváló minőségű dán hamisítvány látható rajta, illegálisan épített buszmegállóval, lematricázott kombínó villamossal, tilosban parkoló járműelszállító tehergépjárművel, és helikopterező politikus-figurával)”

Az óvodában nyomták a szülők kezébe Sára Botond alpolgármester bácsi levelét

Az óvodás a legjobb biodíszlet?

Orbánt 350.000 forintra büntették az ovis fotókért!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük