Sorting by

×

Paff! Ennyi?! – Nyílt levél Deutsch Tamásnak

Ujhelyi István, szocialista EP-képviselő, Facebook oldalán nyílt levelet írt Deutsch Tamás, fideszes EP-képviselőnek. A levelet az alábbiakban szó szerint közöljük.

Tisztelt Deutsch Tamás kolléga!

Olvasom a legutóbbi sajtótájékoztatódon elmondottakat laktanyákról, betelepítésre váró menekültekről és a hazaáruló ellenzékről. Tamás, te is pontosan tudod, hogy bődületes hazugságokat írtak fel neked arra a papírra. Hazudtatok és lebuktatok, miközben közpénzből kampányoltok. A néhányatoknak jól tejelő letelepedési kötvényekkel sokezer-szám hozzátok be a gazdasági menekülteket. Hazudtatok és lebuktatok: míg Te is menekültellenes szólamokon lovagolsz, s közben szép suttyomban befogadtatok 1300 menekültet.

Hazugságok tömege

Hazudtatok és ismét csak lebuktatok, amikor az Európai Bizottság elnökét magyarellenes „Soros katonának” neveztétek. De kiderült, hogy nemrég még Te is mellette kampányoltál a Hősök terén.

És a legújabb hazugságotok, hogy Karácsony Gergely laktanyákat újítana fel a betelepített „migráns tömegeknek”. Megint csak lebuktatok, hiszen erről szó sincs, ezt több mint két évvel ezelőtt javasolta a Párbeszéd a menekültkrízis csúcsán, az akkor kétszáz százalékos kapacitáson működő menekülttáborok túlterheltségének átmeneti enyhítésére.

Ismét lebuktatok

Ráadásul épp Ti valósítottátok ezt meg: a Fidesz-kormány szóvivője, Kovács Zoltán jelentette be nem sokkal később, hogy a kiskunhalasi tüzérlaktanyát átalakítjátok menekülttábornak. Paff, megint hazudtatok és megint lebuktatok.

Tamás! Nektek ezek szerint örömöt okoz, ha hazudtok és beleégtek? Nehéz mást elképzelni. És akkor Tiborczról még nem is szóltunk… Hogy is szoktad mondani? „Ennyi”…

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.