Hungarikum a turistaszezonra bazírozva: 2 pohár pálesz 225.000 forintért – videón a bukás

Épül-szépül és persze dübörög Magyarország és ezt a turisták is szeretnék látni. Azt már nem annyira, ha a lehetőséget kihasználva a lehúzás is iparággá válik és nem életbiztosítás a sok látnivalóba megfáradva óvatlanul beülni egy pohár italra.

Visszaeső

Budapest V. kerületében, a József Nádor téri szórakozóhelyet korábban éppen túlszámlázás miatt zárták be. Újra kinyitott, a hely új nevet kapott, de maradt a korábbi üzletvezető, a személyzet és módszer.

Az üzletvezető, a 46 éves budapesti K. Valentina és az alkalmazottak, a 41 éves budapesti D.-M. Ágnes és a 33 éves szigethalmi O. Beáta január 2-a és március 6-a között újabb bűncselekményeket követett el. Az alkalmazottak becsábítottak külföldi férfiakat a szórakozóhelyre, majd alkoholfogyasztásra bírták őket, amikor amikor távozni akartak, fizetéskor a fogyasztáshoz képest jóval magasabb összeget kellett fizetniük.

Volt, amikor pár pohár pezsgőért és röviditalért 180 ezer forintot, illetve két pohár pálinkáért 225 ezer forintot kértek.

Többször a bankautomatákhoz is elkísérték a sértetteket, de voltak, akiktől ellopták a pénztárcájukat, hogy biztos megkapják a pénzt. Az V. kerületi kapitányság nyomozói – társszervvel együttműködve – április 18-án éjszaka otthonában fogták el az üzletvezetőt, munkahelyükön a két alkalmazottat.

A rendőrök a három nőt üzletszerűen elkövetett csalás, kifosztás és lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az üzletvezetőt őrizetbe vették,  előterjesztést tettek előzetes letartóztatása indítványozására.

(forrás: police.hu)

Az átverés magasiskolája! – mindennapi lehúzásunk

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük