Palira vettek? Ez az 5 csillagjegy kettős életet él, ne hagyd magad!

Észrevetted már, hogy mennyire különbözhet egyik ember a másiktól, és hogy ezt milyen nagymértékben képes befolyásolni a csillagjegye? 

Vannak a csillagjegyek között olyanok, akik mintha kettős életet élnének

Egyik pillanatban ilyenek, a másikban teljesen máshogyan viselkednek. Sokszor nem is lehet követni őket. Elsőre talán minden a helyén van velük, de idővel szépen lassan kimutatják a foguk fehérjét.

Bika

Nagyon sokat adnak annak, akit igazán fontosnak tartanak. Mindig lehet rájuk számítani, soha nem hagyják cserben a szeretteiket.

Első találkozásra igazán kellemes a természetük, de idővel kimutatják a foguk fehérjét.

Hajlamosak rá, hogy addig hagyjanak duzzadni egy őket zavaró tényezőt, amíg egyszer csak föl nem robbannak miatta. A másik félnek fogalma sem volt, hogy egyáltalán létezik a probléma, a Bika azonban végig tudta, csak nem tett róla említést.

Ikrek

A legnagyobb jóindulattal is kifejezetten zavaros teremtések. Első pillantásra nagyon kedvesek és szórakoztatóak, de minél jobban megismered őket, rájössz, hogy mennyire nehéz velük az élet időnként. Nagyon kíváncsiak, állandóan beszélnek, folyamatosan gyűjtik be az információkat maguk körül és soha nem felejtenek el semmit.

Egy szempillantás alatt képesek a hangulatváltozásra.

Lehet, hogy egyik nap még beszélnek veled, a másik nap pedig már elvágtak az életükből.

Egy hozzászólás itt: “Palira vettek? Ez az 5 csillagjegy kettős életet él, ne hagyd magad!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük