Ismerje meg Eriket (Fülöp), Jánost (Volner) és Imrét (Ritter) – Ők papíron független képviselők, de nélkülük a mai szavazáson sem lett volna meg a Fidesz kétharmados többsége!

Nem kevesebbről szavaztak ma a “bátrak” és a még náluk is “bátrabb függetlennek mondottak”, mint, hogy több ezer milliárd közvagyonból válhasson alapítványi tulajdon, mely alapítványok élén Fidesz-potentátok trónolhassanak. A kétharmadhoz szüksége volt a regnálónak némi segítségre, amit készséggel biztosított néhány sehová nem tartozó.

“Ismerje meg Eriket (Fülöp), Jánost (Volner) és Imrét (Ritter)

Ők papíron ugyan független képviselők, de nélkülük a mai szavazáson sem lett volna meg a Fidesz kétharmados többsége

-hívta fel a figyelmet Hadházy Ákos közösségi oldalán.

“Ma nekik köszönheti pl. Lázár János, hogy megkapta örökös hűbérbirtokul a mezőhegyesi ménest és nekik „köszönhetjük”, hogy a Fidesz kiszervezte saját embereinek az egyetemeket vagy egyszerűen egy magánalapítványba lopta az állami MOL-részvényeket. Bányai Gábor a sajnálatos betegsége miatt nem tud részt venni az ülésen és ezért a szükséges 133 helyett csak 132 képviselője volt a Fidesznek.

Sebaj, megvettek két szélsőjobbos és egy német „nemzetiségi képviselőt”

– bár utóbbi lényegében eddig is fideszes volt.

Nem tudni, hogy konkrét borítékot is kapnak-e ezek a jóemberek a szolgálataikért, vagy csak annak ígéretét, de az tényszerűen állítható, hogy politikai természetű juttatásokban részesülnek.

  • Erik és János feltűnően gyakori vendég és szokatlanul kedves fogadtatásban részesül a propagandamédiában.
  • Imre pedig magát a parlamenti széket kapta ajándékba, hogy minden eshetőségre felkészülve bebiztosítsa a kétharmadot.”

 

független

2 thoughts on “Ismerje meg Eriket (Fülöp), Jánost (Volner) és Imrét (Ritter) – Ők papíron független képviselők, de nélkülük a mai szavazáson sem lett volna meg a Fidesz kétharmados többsége!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük