Papp Dánielre várva…. – és kimerészkedett! Az MTVA vezére szóba állt Széllel és Hadházyval, de a mosdóba azért nem engedték be őket

Hétfőn visszatért a közmédia épületébe Szél Bernadett és Hadházy Ákos, ahol legutóbb azért jártak, hogy a rabszolgatörvény okán kipattant ellenzéki tüntetéssorozat folyamán megfogalmazott öt pontból álló ellenzéki követeléseket adásban is beolvastassák. Mint emlékezetes, akkor nem jártak sikerrel, sőt erőszakkal távolították el az MTVA székházából a két független országgyűlési képviselőt.

Hadházy és Szél továbbra is azt szerették volna elérni, hogy Papp Dániel vezérigazgató fogadja őket a székházban.

Hadházy Ákos arról számolt be a videóban, hogy privát levelezésben Papp azt írta neki, hogy senki más illetékessel nem beszélhetnek a képviselők, csak magával a hírigazgatóval, Papp azonban sokáig nem tűnt fel a színen, és mai érkezésük után is azt az információt kapták a portán, hogy várhatóan nem fognak tudni találkozni vele.

A két országgyűlési képviselőt először az MTVA sajtóosztályának vezetője fogadta, aki kisebb alkudozás Dobos Menyhértet, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatóját javasolta tárgyalópartnernek.

Fél öt körül aztán megtörtént az, amire nagyon hosszú ideje vártak az ellenzéki képviselők, nem más tűnt fel ugyanis a főbejáratnál, mint Papp Dániel (a felvételen a 26. percben érkezik):

https://www.facebook.com/szelbernadett/videos/2258645867521084/

Ezért érdemes volt….(?)….

A vezérigazgató nem okozott különösebb meglepetést, és rövid párbeszéd után hamar lerázta magáról a két képviselőt. Papp nem volt hajlandó meghallgatni Szél és Hadházy mondandóját a közérdekű hirdetésről és az ellenzéki öt pontról. Úgy fogalmazott,

„a módszerrel van a probléma”,

kifogásolta, hogy a képviselők már decemberben is

„erőszakkal próbáltak bejutni”

a munkaterületre. Emellett az MTVA munkatársainak politikai befolyásolásával vádolta meg a az ellenzéki képviselőket, majd azzal zárta mondandóját, hogy a képviselők írásban juttassák el hozzá a kérdéseiket. Papp ezután távozott az előtérből, mögötte pedig biztonsági őrök sorfala záródott össze.

Vicces, de szomorú, amit Papp Dániel tett

– kommentálta Hadházy a vezérigazgató megjelenését. Szél Bernadett szerint ismét megmutatta a közmédia, hogy kit szolgál, úgy fogalmazott,

Papp „visszarohant a saját safe space-ébe”.

Az élő közvetítést azzal zárta a két politikus, hogy továbbra sem tágítanak az MTVA épületéből, miután nem történt meg, amiért idejöttek, azaz, hogy a hírigazgató érdemben meghallgassa a követeléseiket.

(forrás: merce.hu)

Fejlemény!

Hadházy Ákos közösségi oldalán háborodott fel – ez menthetetlenül a Balkán!

“Soha nem gondoltam, hogy ne lehetne a közéletben még mélyebbre jutni, de azt hiszem, amikor a Magyar Országgyűlés képviselőjét az MTVA székházában nem engedik mosdóba, az a jelenlegi mélypont.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük