Parászka Boróka a “liberális véleménydiktatúra”- és a “pollkorrekt cenzúra áldozatiról”

Amikor fokozottan ön- és közveszélyes emberek elkezdik kenetteljesen mondani a környezetetekben, hogy “liberális véleménydiktatúra” meg “pollkorrekt cenzúra van”, akkor nagyon kérlek gondoljatok arra: csak ebben az évben 38 újságírót gyilkoltak meg világszerte.

Volt, akit agyonlőttek,

volt akit felrobbantottak, és volt, akit hosszú kínzás után semmisítettek meg. Egyikőjüket sem a “liberális véleméndiktatúra”, és a “pollkorrekt cenzúra” küldte a halálba.

És ha gátlástalan gazemberek arról értekeznének véletlenül a fületek hallatára, hogy milyen nagyszerűen működnek az épülő diktatúrák – mondjuk Oroszország és Törökország – akkor gondoljatok arra, hogy a Putyin rezsimben, fennállása óta, 28 újságírót öltek meg.

Ne dőljetek be annak az embernek,

aki az

“akadémia szelleméről”

értekezik, és közben Törökországgal parolázik, mert csak az idei év elején 64 egyetemi oktatót, tanár tartóztattak le abban a baráti országban – és ítéltek kilenc év börtönre. 15 hónap börtön járt azoknak, akik nyilvánosan fel mertek szólalni Törökország katonai szerepvállalása ellen.

Ezeket a tudósokat sem a polkorrekt diktatúrák vallatják, küldik börtönbe.

Szóval gondoljatok arra, hogy miközben jobb életet ígérnek, és a

“kultúra meg az akadémia szelleméről”

hadoválnak az ilyen emberek, aközben a szavaik mögött csak a nektek szánt erőszak, a börtön, meg az új diktatúrák vannak. De a legjobb, ha nem csak gondoltok minderre, hanem a lehető legpolkorrektebb módon ki is mondjátok a véleményeteket az ilyen emberekről, és ilyen szándékokról.

Amíg nem féltek, addig vagytok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük