Parlamenti ellenzéki adok-kapok, kis fideszeszes rásegítéssel - Nacsa Lőrinc beköpte Gréczy Zsoltot - Városi Kurír

Sorting by

×

Parlamenti ellenzéki adok-kapok, kis fideszeszes rásegítéssel – Nacsa Lőrinc beköpte Gréczy Zsoltot

Váratlan ellenzéki feszültség támadt szerdán a Parlamentben. Az LMP frakcióvezetője éppen arról beszélt az egyik felszólalásában, hogy elfogadhatatlan Niedermüller Péter DK-s polgármester kijelentése, miszerint Trianonnak „köszönhetően” élnek jobban a határon túli magyarok a környező országokban.

Hirdetés

Nacsa Lőrinc beköpte Gréczy Zsoltot

Az élő közvetítésben nem lehetett hallani, hogy kicsoda, de valaki hangosan bekiabált Keresztes László Lóránd mögött. Az LMP politikusa erre azt kérte a képviselőtől, kérjen szót és mikrofonba mondja el felvetéseit.

Niedermüller Péter nem is érti, mi a baj a Trianonról szóló megjegyzésével Nem gondolja, hogy magyarnak lenni általában nagyon nehéz állapot lenne a környező… Pár perccel később azonban a KDNP soraiból Nacsa Lőrinc emelkedett szólásra, s kérte, vegyék jegyzőkönybe, hogy a bekiabáló Gréczy Zsolt volt, aki a következőket mondta:

„Nekünk köszönhetitek, hogy egyáltalán frakciótok van!”

Mivel az állítást nem tudtuk objektív módon ellenőrizni, ezért megkerestük a DK politikusát is, hogy megtudjuk, valóban ezt mondta-e. Gréczy Zsolt kérdésünkre nem felelt, helyette a sajtóosztály megkeresését javasolta. Természetesen ezt megtettük, amint érkezik válasz, beszámolunk róla.

-írta meg a Népszava.

Kapcsolódó

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.