Parragh: aki ötezer forintot nem tud kifizetni, az ne vállalkozzon!

A koronavírus jelentette gazdasági kihívásokat egyre nehezebben bírja a vállalkozói szektor. A Magyar Kereskedelmi-és Iparkamarának több javaslata is volt a válság kezelésére, a Heti Napló Sváby Andrással stábja Parragh Lászlót, a kamara elnökét többek között a kamarai tagdíj elengedéséről is kérdezte.

Parragh Lászlótól, a MKIK elnökét a Heti Napló többek között arról kérdezte, hogy a vállalkozók irányába tett gesztusként a kamarai díjat nem akarják-e eltörölni a koronavírus miatt beállt gazdasági válságra tekintettel.

“Kötelező kamarai tagság nincs, van egy ötezer forintos regisztrációs díj, ami, ha belegondolunk egy olyan kicsi összeg egy vállalkozás tekintetében, ha valaki nem tud egy év alatt ötezer forintot kifizetni, az ne menjen el vállalkozni”

– jelentette ki Parragh.

Emlékeznek?

Parragh úrnak nem tartozik ismeretei közé a “jelképes gesztus” fogalma, inkább minden fillérért lehajol!

vakcinátus

4 thoughts on “Parragh: aki ötezer forintot nem tud kifizetni, az ne vállalkozzon!

  • Ez is egy paszományos magyar.. mocsok alja szemét…… lébecol a nép pénzéből ,igy neki semmi nem drága

  • Az az érdekes, hogy az 5000 forintos tagdijat “regisztrációs” díjat nem kötelező befizetni, de ha nem fizeted be akkor ADOKÉNT behajtják. Mindezért cserébe SEMMIT NEM KAPSZ . Semmi értelme a regisztrációs díjnak. Jó lenyúlás ez is.

  • A “kamara” nem ad munkát, nem ad semmit, így a trgisztrációnak mi értelme van, és nem túl drága az 5.000,- Ft/év a semmiért? Szégyen, minden kamatãt, aki nem a tagok érdekeit képviseli, megkellene szüntetni. A kamarai díj nem mãs, mint egy újabb sarc, sok léhűtő eltartãsa, akik a kamarába pöffeszkednek …!

  • Mi is volt Orbán vagyonbevallásában?Megtakarítás nuku. De láss csodát,nem tudott megtakarítani 5 ezer forintot,mégis mire vállalkozott?! Egy ország vezetésére. Ha jobban belegondolok,ha a miniszterelnök semmit nem tud megtakarítani,akkor az országot hogy tudná vezetni?Lehet,hogy már tizedik éve azért van az ország a béka segge alatti mély gödörben,mert a miniszterelnök rossz gazda?Pedig a gödörrel vigyázni kell,mert a gödör törvénye.-Ha benne vagy,ne áss tovább! De sajnos azt látjuk,hogy egyre és egyre jobban eladósítja az országot ez a kormány,Orbánnal az élen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük