Sorting by

×

Pásztor Anna vallomása

Nagyon sok új információt is megtudhatnak az egyik legérdekesebb magyar celeb-popsztár, Pásztor Anna rajongói kedvencük múltjából és jelenéből a Blikk-nek adott nagy interjújából, aminek most csak egy, az aktuális világra vonatkozó részletét szemlézzük.

“A szakadék szélén álltam!”

– Anyagilag mennyire viselte meg a sok elmaradt fellépés? – teszi fel már az interjú vége felé az újságíró a kérdést Pásztor Annának az “Anna and the Barbies” énekesének

– Azt azért el kell mondanom, hogy a nagy sztárélet anyagilag pont annyira jön ki, mint egy kispolgári fizetés. A szakadék szélén álltam, és szerintem még sokan. Akinek három hónapnál több tartaléka van, az előtt le a kalappal, én nem tartoztam közéjük. Tavaly januárban jött egy nagyobb jogdíj, ami ha nincs, akkor jön az éhkopp. Nem vagyok nagy költekező, de albérletet fizetek, a két gyereknek pedig óvodát. Centivágás volt és kölcsönök. Utálok siránkozni, nem is teszem, sokan el sem hiszik, hogy a „celebek” is így élnek, hónapról hónapra. Szóval ahogy itthon is mondtam: „Anyu a megélhetésért táncolt a műsorban”( Dancing with the Stars, szerk.)  A gázsiból először a kölcsönöket fizettem vissza, aztán tartalékoltam.

– Mi adott erőt?

– Ha az élet egy hatalmas óceán, és a vihar a fenekére nyom, akkor már nincs lejjebb, onnan csak el kell rugaszkodni és feljönni a víz felszínére. Amikor volt az ügyem a zaklatómmal, aki meg akart ölni, majdnem beleőrültem, mert féltettem a gyerekeimet, de tudtam, hogy nem adhatom fel. A mélypontokról is van kiút, és a mélység erőt ad, hiszen utána csak jobb jöhet. Nem fogok hazudni, én is megriadok néha, összetörök és sírok, de a gyerekek mindig erőt adnak, ők az életem értelmei. Nőként és anyaként is utat kell mutatnom. Amikor az életem megfeneklett, mindig a régi jóból merítettem erőt, és tudatosítottam magamban, hogy az én életemnek magam vagyok a főhőse, nem csak egy sodródó szereplője.

Voltam én a kislánytól vadállatig minden, most jön a finom, elegáns Anna

– Ennek az irányításnak köszönheti, hogy a vadóc oldala után megmutatta a nőiesebb énjét is?

– Külsőre csajos, belsőre viszont mindig fiús voltam, a barátaimat is így válogattam meg. A férfiak világa érdekelt, mert az izgalmas, mentes az intrikától, és igazságalapú. Aztán rájöttem, hogy nem ciki gyengének lenni és elismerni, ha valami nem megy. Voltam én a kislánytól vadállatig minden, most jön a finom, elegáns Anna. A műsorban mertem először törékeny lenni, és előjött belőlem a díva, amit fél éve nem gondoltam volna.

Ezt hogy érti?

– Az énekhangomon is érezhető, a testemről nem is beszélve! Újra úgy nézek ki, mint 18 évesen: két gyerek után kockás a hasam, feszes a fenekem és a combom, jól érzem magam a bőrömben. 48 esztendős vagyok, és annak, amit elértem, a legfőbb üzenete, 40 évesen egy nő még nem kerül a kukába, mindig van miért vagy kiért küzdeni.

Ha már kiért… Nemrég derült ki, hogy szakított gyermekei édesapjával, akivel harminc évig alkottak párt…

– Igen, de ez már egy majdnem másfél éves történet. Jó a kapcsolatunk, közösen neveljük a gyerekeket. A magánéletem pedig, ahogyan eddig is, úgy ezután is a magánéletem marad, nem a nyilvánosság előtt zajlik.

 Pásztor és Mizsei

És mit tervez 2021-re?

– A táncon és a zenén kívül? Hát a gasztrót! Tavaly kezdtünk el Mizsei Jánossal Zúz(d)a néven egy online főzőakadémiát, ezzel vannak terveink. Emellett a babák eddig nem sokat jártak óvodába, a műsor alatt volt a beszoktatási időszak, így ha épp nem próbán voltam, akkor velük. Csak pár órát töltenek oviban, én addig az autóból dolgozom, de volt, hogy itt aludtam pár órát, mielőtt mentem a stúdióba.

(Olvassa el a popsztárral készült teljes interjút a Blikkben!)

pásztor

 

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.