Városi kurír
A napi fontos.

Őrültek zaklatták az Anna and the Barbies énekesét

0 178

Harmincnapos előzetesben van az énekesnőt életveszélyesen megfenyegető férfi, de Pásztor Anna még mindig nem nyugodott meg teljesen. Az Anna and the Barbies énekese azt mondja, szeretné, ha mások tanulnának az esetéből, és komolyan vennék a hasonló fenyegetéseket.

„Azt akarom, hogy mindenki értse meg, aki ilyen helyzetben van, hogy lehet tenni a zaklatók ellen, és komolyan kell venni őket – mondta lapunknak Anna, aki elárulta, nem ez a fanatikus volt az egyetlen, aki ráijesztett. – Egy színpadi ember hozzá van szokva a furcsa rajongókhoz, de néha elképesztő dolgok történnek. Már korábban is volt hasonló esetem, egy férfi velem együtt akart öngyilkos kenni, ki akart ugrani a hatodik emeletről. A mostani zaklató eleinte csak zagyva leveleket írt vallásról, szerelemről, hogy mi egymásnak vagyunk teremtve. Aztán, amikor letiltottam, bekeményített. Képet küldött például egy véres asztalról, amin egy konzervdoboz volt és azon a dalszövegünk” – mondta Pásztor Anna a Blikknek.

A késes férfi, akit a pénteki koncerten fogtak el a Budapest Parkban mert le akarta szúrni Annát, közben harminc napra előzetes letartóztatásba került, a bíróság pedig az ügyészségi beadvánnyal együtt elindította a bűnvádi eljárást.

– A bíróságon találkozom majd a zaklatóval, bele akarok nézni a szemébe– mondta Anna.

(Forrás: Blikk)

Kapcsolódó:

Koncert közben akarta megkéselni rajongója Pásztor Annát, az Anna & the Barbies énekesét

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ