Pataki Attila gabonakör közepén állási államtitkár lesz!!! Álhírtudósítónk jelenti... - Városi Kurír

Sorting by

×

Pataki Attila gabonakör közepén állási államtitkár lesz!!! Álhírtudósítónk jelenti…

Ma újabb sajtótájékoztatót tartottak a közvéleményt érdeklő legfontosabb kérdésekről. Az eseményen a kormányzatot Pintér Sándor belügy, hadügy, szülészeti, oktatási, padlás söprési, olaj ügyi és maffia fejlesztési miniszter képviselte. Álhírtudósítónk a helyszínről informált.

Hirdetés

Elmondta, hogy a nemzetközi helyzet fokozódik,

ezért a korábban kihirdetett veszélyhelyzet meghosszabbítják egészen Bicskéig. Vagy annál is tovább. Beszámolt arról, hogy a nemzetrontó baloldal ármánykodása súlyosan veszélyezteti hazánk biztonságát, mert Gyurcsány megtámadta Oroszországot és Ukrajnát is. Ennek következtében hadiállapotot hirdetnek ki.

A hadigazdálkodás következtében

államosítják a Lidl és Aldi boltokat, majd összevonják a Nemzeti Dohánybolt hálózattal és a zokni kiskereskedelemmel, mert ez szolgálja a haza és a nemzet érdekét. Az új szervezet élére Lázár János kipróbált dohány lopó államtitkárt nevezik ki.

A jövőben beleveszik az oktatási törvénybe,

hogy az új boltokban a dolgozatok éjszakai kijavítása után a polgárilag engedetlen pedagógusok fognak eladóként dolgozni. Szerinte a szervezet kialakítása olajozottan folyik. Ezt korábbi szakmájából szerzett ismeretek alapján már fel tudta mérni.

Újságírói kérdésre elmondta, hogy a Pegazus program használatával

már értesült arról, hogy az amerikai szenátus közmeghallgatást fog tartani az UFO észlelések tárgykörében. De aggodalomra semmi ok, hiszen ebben a témakörben is világelsők vagyunk. Ugyanis a mai napon nevezte ki Pataki Attila csészealj és gabonakör közepén állási államtitkárt, aki szemben az aljas balodalaikkal, kiváló interplanetáris kapcsolatokkal rendelkezik.

Elmondta, hogy a választási győzelem következtében

elmúlt börtön veszélyre tekintettel Orbán Ráhel és Tiborcz István haza költöznek Marbelláról. Itt a nyár, jön a turista szezon, ezért Rasika magas fokú szakmai hozzáértésére nagyon nagy szüksége van a hazának. Őt szaros pelenka begyűjtési államtitkárnak fogják kinevezni a háború következtében titokban annektált horvát tengerpartra. Ahol az éjszakai munkavégzés biztosítása érdekében a Tiborcztól közbeszerzett led lámpa világítás fog működni. Jóárasítva!

Elmondta, hogy a kormányzat ellenzi a háborút,

ezért személyesen vette fel a kapcsolatot a külföldre szakadt hazánk lányával, Cicolinával. Aki az ő személyes felkérésére tekintettel már felajánlotta, hogy egyszerre fogja kényeztetni Putyin elnököt és Orbán Viktor miniszterelnök urat, valamint egy mélymagyar, díjnyertes muraközi csődör mént az örömteli nemzetközi kapcsolatok fejlesztése és a Világbéke érdekében!!!

Kapcsolódó

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.