Pataky – ufóhurcolt – Attila: Orbán Európa lelkiismerete és reménysége

Pataky Attilát nem lehet azzal vádolni, hogy hálátlan. Komolyan veszi, ha kap, azt meg kell szolgálnia. gy is tesz, folyamatosan kampányol Orbán Viktor mellett és rémisztget a kiadott paraméterek szerint. Nem tudni, hogy hányan figyelik a szavát, de aki igen, az megkapja az aznapi „imádd a Fideszt” adagját.

6 millió közpénzért bármit

Orbán nótát rendelt Pataki Attilától

Balog Zoltán februárban a saját keretéből (?) hatmilliót forintot utalt Pataky Attiláéknak: az NKA honlapján elérhető adatok alapján P. MANAGEMENT Ipari, Kereskedelmi, Kulturális és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság az összeget az „EDDA MŰVEK KONCERTJÉNEK MEGRENDEZÉSÉRE A PAPP LÁSZLÓ SPORTARÉNÁBAN, ÉS A 33. DUPLA ALBUM KIADÁSÁRA” kapta. (444.hu)

A napokban a Fidesz-média egyik portálján interjút készítettek az Edda frontemberével, aki kifejtette, hogy

 „Az én hitvilágom szerint van egyéni és nemzeti karma is….Ha a jelent jól csináljuk, akkor kikerekedhet belőle egy boldog jövendő. Én hiszem, hogy azt a „mostot”, ami itt van, jól csináljuk, és jól csinálják azok is, akik jelenleg Magyarország sorsát irányítják és formálják. Ebben kiemelkedő szerepe van Orbán Viktornak, aki Európa lelkiismerete és reménysége. Elképesztő szabadságharcot folytat a magyar nemzet jövendőjéért.

Az alábbi videón a frontembert hallhatják, amint éppen csontig…..

Pataky Attila megdolgozott a pénzünkért – csontig, ahogy kell!

Balog miniszter bírja az UFO-látta Eddát – megdobta a mi pénzünkből 6 millióval

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük