Patkányveszély újratöltve – Terézváros és Pestszentlőrinc-Pestszentimre polgármestere is felhívást intézett a lakossághoz

Emlékeznek még az egy évvel ezelőtt nagy port kavart budapesti patkányinvázióra? Úgy tűnik, újra felütötték a fejüket a fővárosban. Az elmúlt időszakban többen is jelezték, hogy patkányt láttak a kerületben a VI. kerületben, írta közösségi oldalán Soproni Tamás polgármester.

A Terézváros vezetője ezért felhívást intézett a lakosokhoz,

hogy amennyiben lakókörnyezetben ilyen rágcsálókat látnak, vagy azok jelenlétére utaló jeleket észlelnek, mindenképpen tegyenek bejelentést telefonon, e-mailen, vagy a patkányirtást végző RNBH Konzorcium honlapján.

Hasonlót kért Szaniszló Sándor

szintén a Facebookon közzétett posztjában, bár arról nem írt, hogy patkányt láttak volna Pestszentlőrincen vagy Pestszentimrén.

Hol, mikor….

XVIII. kerület polgármestere és Soproni Tamás is hangsúlyozta, hogy a bejelentésben mindenképpen meg kell jelölni az észlelés pontos helyét (irányítószám, utca, házszám), rövid leírást a látottakról (pl. élő patkány a pincében), valamint meg kell adni egy elérhetőséget, lehetőleg egy telefonszámot, amelyen az irtást végző vállalkozó eléri a bejelentőt.

Forrás

Tianon

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük