Paul Anka: szeretem Orbán Viktort! – a hakni jól sikerült, lehet a pénztárhoz fáradni……

Mint arról kedden beszámoltunk nagy tisztesség érte a magyar miniszterelnököt, először hívták meg a Függetlenség napi ünnepségre az amerikai nagykövet jóvoltából. A hakni remekül sikerült, a vendégművész papírból méltatta a vendéget!

Olvasásból ötös!

Orbán közösségi oldalán számolt be a frenetikus estéjéről:

 

Paul Anka és Orbán egy műsorban!

A függetlenség napja 243. évfordulójának tiszteletére rendeztek, az este sztárfellépője pedig Paul Anka énekes volt. Az amerikai-kanadai világsztár Frank Sinatra My Way című világslágerének eléneklése közben felsorolta, hogy miket szeret Magyarországon.

Az előre megírt szövegből kiderült, az énekes nemcsak a Hősök teréért és a Balatonért rajong, hanem Orbán Viktor miniszterelnökért is, aki iránt nemcsak szeretetét fejezte ki, de meg is tapsoltatta.

Orbán Viktor láthatóan büszke, hogy elnyerte egy ekkora világsztár szimpátiáját, mivel Facebook oldalára is kitette az említett jelenetet.

https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/3549505681742107/

Lendvai Ildikó szerint:

“Orbán Viktor most először elment a Függetlenség Napján az amerikai követség ünnepségére. Fel is tett az oldalára egy képet, ahol a vendégsztár Paul Anka az asztaluknál énekli híres slágerét: “You are my destiny!” – a magyar változatban: “Te vagy a végzetem!”. Úr isten, neki is? Azt hittem, csak mi kaptuk ki.”

Orbán nem először próbál híres amerikaiakkal haknizni

Egy hozzászólás itt: “Paul Anka: szeretem Orbán Viktort! – a hakni jól sikerült, lehet a pénztárhoz fáradni……

  • Avatar
    2019.07.10 - 11:29
    Közvetlen hivatkozás

    Jaj………, ez nagyon gáz!!! Paul Anka túl tolta a hízelgést, persze kivolt adva neki! Gondolta azért a pár 100 milcsiért ennyi belefér! A nagy “szeretet tengerben” magával vihetné a törpe dakotát, az is biztos hamar megváltozna a véleménye, miután orbán kilopná a szemét!!!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük