Sorting by

×

Pécs nem rántja félre a kormányt!

Nagy bajban érzi magát Orbán és kormánya, ha ilyen “nagyágyút”, mint Donald Trump, hívott meg a kampányra. Egyrészt nyilván nagyon sokba kerül egy volt amerikai elnök utaztatása, biztonságának szavatolása. Másrészt ez azt bizonyítja, hogy az ellenzéknek érdemes küzdenie. A folyamatosan közvéleménykutató Fidesz nem hozza nyilvánosságra az eredményeket, de ezek szerint azok azt mutatják, hogy jó eséllyel fut neki az ellenzék a választásnak.

Ezt csak nagyon sok pénzen vett, óriási propagandával tudja ellensúlyozni a Vezér

Az utóbbi időben hatalmas hiteleket vett fel a Főnök, amiket persze majd nekünk kell visszafizetni. Ezért nem kellene annyira örülni a most kapott dupla nyugdíjnak, mert annak sokszorosát szedik majd vissza tőlünk, hogy a kifizetés forrását biztosító hiteleket törlessze az ország. Persze ez Orbánt nem érdekli. A pénz túlnyomó része az ő zsebébe ment, mi fizetjük vissza. Ha nyer akkor is, ha veszít, akkor is. Aztán röhögve, cinikusan kritizálja majd a kormányon lévő mostani ellenzéket, hogy milyen béna, mert csődbe vitte az országot. Bezzeg az ő idejében dupla nyugdíjat fizettek!!! Csak azt kérdezem, hol volt a dupla nyugdíj 12 évig, mióta Orbán kormányoz? Sehol! Csak arról röfögtek, hogy milyen csodás országban élünk, ahol fantasztikusan pörög a gazdaság.

Ha tényleg így lett volna, akkor a dupla nyugdíj már évekkel korábban jöhetett volna és nem hitelből. De nem jött. Egyrészt azért, mert Orbán tudja, hogy a gazdaság teljesítőképessége ezt valójában nem bírja el. Ehhez kellett az óriási hitel. Másrészt ha valóban megy a szekér, Orbán akkor se a népnek ad, hanem lop, meg építi a hatvanpusztai birtokát és bővíti Mészáros nevére átírt birodalmát. Nem a nyugdíjasok sorsa érdekli sosem!

De az ellenzék elkeseredésére semmi ok!

Orbán viselkedése azt mutatja, nagyon fél a Vezér. Ő látja a valóságot is, persze nem azt, amivel a királyi tv hülyíti a népet. Meg az alvezérek és a slepp is nyomja őt, adjon választ a kérdésekre, vezesse sikerre őket, mert rájöttek, hogy tényleg közel a sitt! Van is mitől félni. Ha az ellenzék hatalomra kerül, megnyílnak nekik az irattárak és órási mutyikra derülhet fény. Ha a rendőrség irányítását is átvesszük majd, akkor a beépített fideszesek se tudnak hatékonyan eltussolni mindent.

Megnyílik annak országos lehetősége, hogy szakemberek tényleg átvilágítsák az állam működését, ahogy mi, pécsi átvilágító ügyvédek ezt már csináljuk helyben. Sok pénz nyomára lehet majd akadni és kattannak a bilincsek a megfelelő kezeken.

A NER rendőrsége sorra hozza a megszüntető határozatokat a pécsi átvilágítás ügyeiben

Hiába küldik interneten az ügyet lezáró döntést, mikor kinyomtatjuk azt a gépből, még mindig folyik belőle az indokolás kínszenvedésének verejtéke. Ezek után panaszt teszünk, öt oldalt sokszor húsz oldalban cáfolva, részletesen értékelve a bizonyítékokat, a tényeket és a jogszabályi rendelkezéseket.

Aztán jön Polt ügyészsége és elutasítja a panaszt, olyan érvekkel, ami szemben áll mindazzal, amit öt évig az egyetemen, majd pedig a szakvizsgán megtanultunk, és amiről 30 éves ügyvédi, bírói tapasztalatot szereztünk.

A NER most bekeményített. Ők tudják, hogy a pécsi átvilágítás mikre derített fényt. Mi pedig tudjuk, hogy ők tudják. A rendőrség és az ügyészség felerősödő nyomásával azt akarják elérni, hogy a kilátástalanság érzése uralkodjon el rajtunk, adjuk fel a harcot! Orbán rohadtul ideges, mert tudja, hogy az átvilágítás következő bombái a legbelső körében is robbanhatnak.

De szólok, hogy mi nem hátrálunk!

Pécs polgármestere, Péterffy Attila és az átvilágító ügyvédek nem rántják félre a kormányt! Nincs más esélyünk az igazságra és a győzelemre! Ha minden így marad, minket amúgy is kivégeznek… Tehát hajrá Ellenzék! Győzni fogunk, mert győzni kell! Nem lehet elvesztegetni több évet az országnak, mert különben teljesen visszacsúszik a középkori, kipcsak Ázsiába, ami Orbán példaképe!

Kapcsolódó

 

Pécs nem rántja félre a kormányt!

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.