Pécsi Ildikó kilakoltatja unokáját és a pereputtyot….

Nem nyugszanak a kedélyek a Pécsi – Pártos páros között, Pécsi Ildikó radikális lépésre szánta magát. Érdemes megmérgezni a mindennapokat egy évtizede húzódó sérelem miatt? Mindenki döntsön maga….

Mehet az unoka, amerre lát….

Kilakoltatná volt menyét és unokáját Pécsi Ildikó abból a budai sorházi lakásból, amely miatt évek óta pereskedtek. A színésznő a Blikknek azt mondta, a hat év alatt kétszer adott neki igazat a bíróság, érvényes kilakoltatási végzése van, így Pártos Csillának és fiának el kell hagynia a budai lakást.

A művésznő azt is elmondta, hogy öt éve a volt menyének tettek egy ajánlatot, amely szerint az unoka –Csaba – érettségi vizsgájáig maradhatnak a lakásban. Ennek csak az lett volna a feltétele, hogy fizessék a rezsit, emellett nyitnának egy olyan számlát, amelyhez csak Pécsi Ildikó és Pártos Csilla fér hozzá, és oda mindkét nő havonta berakna 600-600 ezer forintot, amit majd az érettségi után Csaba kapna.

Hogy miből gondolták, hogy ekkora összeget havonta ki lehet gazdálkodni, azt nem kötötte az orrunkra a művésznő. A lényeg, hogy Pártos szerint, amíg nem zárul le a vagyonmegosztási per, addig nem kívánnak kiköltözni megszokott lakhelyükről. A kérdés, hogy Pécsi Ildikó ráküldi-e a rendőröket a menyre és unokájára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük