Kerítésen innen

Példátlan döntés a Lidl-nél

lidl

Miközben egymás után érkeznek a magyar cégvezetők panasz szavai, az egyik Magyaroroszágon működő külföldi multi a Lidl komoly munkaerő megtartó erőfeszítéséről tudósított a Portfolió.

Felhízlalt Lidl kártya

Egy, a Portfolio birtokába jutott belső tájékoztató szerint -írja az atv.hu– a Lidl több eszközzel is igyekszik ösztönözni munkavállalói. A dokumentum alapján a Lidlnél havi bruttó 36 ezer forint többletet kap minden Lidl-munkavállaló a Lidl kártyájára augusztustól az idei gazdasági év végéig, vagyis februárig. hirdetés

Üzemanyag kompenzáció

A cég ezen felül üzemanyag-kompenzációt is ad a saját használatú személygépjárművel munkába járó dolgozóinak. Az eddigi 15 forint/kilométeres költségelszámolást szeptember 1-jétől 40 forint/kilométerre emelik, ahogy a kiküldetésben levő dolgozók költségelszámolását is. A Portfolio-nak nyilatkozó forrás szerint, bár a Lidl kompenzációja a jelenleg érvényben levő ársapkák mellett gálánsnak mondható, ugyanakkor úgy véli: ha a kormány feloldja az üzemanyag-árstopot, vélhetően ez az összeg is kevés lesz az ingázók megtartásához.

Fejeződik be a az atv.hu szemléje.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Vissza néző

Friss!

About Author