Sorting by

×

Pénteki horoszkóp – Ne csak beszélj arról, amit akarsz, hanem…..

A legtöbben fejben pontosan tudják, hogy mit akarnak elérni az életben, mik a céljaik a mindennapokban, de amikor a tenni kéne érte, visszakoznak. Azt mondják, jó, majd holnap…. És ez így megy évekig… Vess véget az ördögi körnek és áll a sarkadra, vállald magad! Hogy miért pont ma? Miért ne? – mondja a horoszkópod.

Kos

Ne csak beszél arról, amit el akarsz érni, hanem lépj a tettek mezejére. Néhány barátod meglehet, hogy azt gondolja rólad, hogy nem vagy képes elérni a céljaidat, ezért hát bizonyítsd be nekik, hogy tévednek!

Bika

Ellenére annak, hogy rendkívüli módon élvezed hogy a figyelem középpontjában lehetsz, és aktív társadalmi életet élhetsz, ebben az időszakban is szakíts kell időt a partneredre is. Ő biztos, hogy értékelni fogja az iránta mutatott érdeklődésed és egy együtt töltött kellemes esete után nem kell többé semmi miatt aggódnod. Egy kis türelem segítségével minden könnyebben fog menni. Nem szenteltél elég figyelmet egy problémára, így az még mindig foglalkoztat. A csillagok nemsokára kedvező pozíciót vesznek fel, aminek a hatására elképesztően vonzó leszel az ellenkező nem képviselői számára.

Ikrek

Vigyázz arra, hogy mit mondasz, még akkor is, ha barátok között vagy és csak viccelődsz, mert soha nem tudhatod, hogy hallja-e valaki más is a beszélgetésedet. Ha eléggé óvatos leszel, akkor elkerülheted a jövőbeli problémákat. Ha túl sokat dolgoztál az elmúlt napokban, akkor itt az ideje, hogy kivegyél egy szabadnapot és hozzácsapd a hétvégéhez, hogy feltöltődj kicsit.

Rák

Elkerülnek a problémák. Ha a párkapcsolatod korábban zátonyra futott volna, akkor se búslakodj, mert egy sokkal jobb vár önre. Élvezd a gasztronómiai élményeket. Lepd meg valamivel a párodat, amit kimondottan szeret. Ez lehet egy kisebb ajándék, vagy egy kellemes, romantikus vacsora is. A lényeg, hogy mindketten élvezzétek a kettesben eltöltött időt.

<<< Még több horoszkóp! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.