Pénteki horoszkóp - Ne csak beszélj arról, amit akarsz, hanem..... - Városi Kurír

Sorting by

×

Pénteki horoszkóp – Ne csak beszélj arról, amit akarsz, hanem…..

Oroszlán

Mutasd meg mindenkinek, hogy mire vagy képes és nyújtsd a maximumot. Észre fogod majd venni, hogy a környezetedben lévőknek feltűnnek az erőfeszítéseid és, hogy megkettőzött erőbedobással dolgozol. Megeshet, hogy olyanok figyelmét is magadra vonod majd, akik negatívan állnak hozzád, de ne foglalkozz velük. A bizonytalanság sokkal zavaróbban fog hatni rád, mint az igazság. Éppen emiatt lesz muszáj őszintén beszélned a partnereddel, még akkor is, ha ez nem lesz túl kellemes neked.

Hirdetés

Szűz

Ha nyaralást vagy utazást tervezel, akkor szánj kellő időt az előkészületekre is. Ez elsőre felesleges plusz munkának tűnhet, de később, ha valamilyen probléma adódik, akkor képes leszel segíteni másoknak, akik nagyra fogják értékelni az önzetlenségedet és találékonyságodat. A szerelemi életed eléggé változó lesz. Egyszer fent, egyszer lent és gyakran megesik, hogy elmélyedsz a saját gondolataidban. Nincs azzal semmi baj, ha időnként álmodozol, de ne hagyd figyelmen kívül a fontos tényeket.

Mérleg

Mentálisan és lelkileg tökéletes egyensúlyban leszel ebben a periódusban és úgy érzed majd, hogy semmi nem tud kizökkenteni. Ekkor egy váratlan esemény megzavarhatja majd a belső harmóniádat, azonban később visszatekintve azt fogod majd érezni, hogy a révén remek tapasztalatokra tettél szert. Nagyon magabiztos lesel a személyes kapcsolatok terén. Pontosan tudod, hogyan bűvöld el az ellenkező nem képviselőit, ezért ne félj használni a tudásodat. Legyél játékos és élvezd ki az előtted álló feledhetetlen estét.

Skorpió

Veled is megtörténik, hogy időről-időre forradalmian új ötletekkel állsz elő, azonban nem jutsz el a megvalósításukig? Ez mostantól meg fog változni, mivel a csillagok állása a lehető legjobb a számodra, így nyugodtan belevághatsz bármilyen ötleted életre keltésébe. Egy rendkívül érdekes személlyel hoz össze a sors, de ne siess el semmit, mert különben fontos dolgok kerülhetik el a figyelmedet.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.