Pénteki horoszkóp - Ne csak beszélj arról, amit akarsz, hanem..... - Városi Kurír

Sorting by

×

Pénteki horoszkóp – Ne csak beszélj arról, amit akarsz, hanem…..

Nyilas

Minden közelgő esemény jegyezz fel a határidőnaplójába, vagy a számítógépedbe, hogy még véletlenül se feledkezhess meg valamilyen fontos dologról. Most, hogy eléggé időszűkében vagy, hidd el, ez a legpraktikusabb dolog, amit csak tehetsz. Egy izgalmas, új ötlet ölt testet az elmédben, de nem ez most a legalkalmasabb idő arra, hogy említését tegyél róla egy másik embernek. Halaszd el későbbre a dolgot.

Hirdetés

Bak

A csillagok állásának köszönhetően nagyszerű tetteket vihetsz véghez, ezért most ne fogd vissza magad. Azok a gesztusok, amelyeket általában elutasítás és értetlenség kísér mások részéről, most célravezetők lehetnek. Használd a képzelőerődet és lepd meg a környezetedben élő, számodra fontos embereket. Ha túlságosan elhúzódik néhány munkahelyi megbeszélés, ne legyél emiatt ideges. Ez időről-időre megtörténik, így jobb, ha megbékél vele az ember.

Vízöntő

A barátaidnak biztosan fel fog majd tűnni, hogy mostanság jó passzban vagy, de ne bízz meg vakon mindenkiben, mivel elég egy pillanatnyi figyelmetlenség és máris megtörténik a baj.
Olyan izgalmas élményekben lehet részed, amikre garantáltan emlékezni fogsz később is. A csillagok az egyedül élők számára kalandokat ígérnek, míg a tartós kapcsolatban élők romantikus együttlétre számíthatnak.

Halak

Tudatosítsd magadban, hogy milyen környezet vesz körül, is mi az annak megfelelő viselkedési mód. Nyilván nem szeretnél ellenségeket szerezni, és el akarod kerülni, hogy rossz vélemény alakuljon ki rólad másokban. Igyekezz minél jobb első benyomást tenni az emberekre. Ne figyelj oda azokra a pletykákra, amiket esetleg a partneredről hallasz. Sokkal jobban jársz, ha nem keveredsz felesleges bonyodalmakba és ha inkább megbeszéled a problémákat.

Forrás

 

horoszkóp

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.