Pénteki horoszkóp: a Kos feledékeny, a Bika gondolatai messze kalandoznak, az Ikrekre nehéz döntés vár…..

Mostanság egyik csillagjegyre sem jellemző, hogy hátradől és végigpiheni a hétvégét, így a pénteki nap nem az utolsó munkanap a héten, hanem a szombat-vasárnap nyüzsgésre felkészítő időszak. Ne feledje, szeretteinek nem az ajándék-hegyek a fontosak, hanem a kipihent, jókedvű, rájuk figyelő hozzátartozó!

Kos

Nincs azzal semmi baj, ha időként egy-két részlet elkerüli a figyelmét. Ez mindenkivel megesik, hiszen emberek vagyunk. Arra vigyázzon csak, hogy a fontos dolgokat ne felejtse el, és, hogy szerezzen feleslegesen ellenségeket magának. Használjon egy naplót ha szükséges, és jegyezze fel abba a fontos teendőit.

Érdemes lenne egy kicsit lelassítania, hiszen nincs most semmilyen határidős munkája. Használja ki minél jobban a szabadidejét.

A tartós rossz hangulat utalhat arra is, hogy ön teljesen kimerült. Pihenjen többet.

Bika

Önnel is megtörténik, hogy időről-időre forradalmian új ötletekkel áll elő, azonban nem jut el a megvalósításukig? Ez mostantól meg fog változni, mivel a csillagok állása a lehető legjobb az ön számára, így nyugodtan belevághat bármilyen ötlete életre keltésébe.

Eléggé robotszerűen végzi most a munkáját, mert a gondolatai messze elkalandoznak. Legyen óvatos, nehogy kisebb hibákat vétsen.

Ön végre egészséges, de ne vegye ezt természetesnek. Sajnos nem zárható ki, hogy később egészségügyi problémái lesznek.

Ikrek

Lehetséges, hogy bizonyos szinten változni fog az értékrendszere, mivel olyan élethelyzetbe kerül, amely komoly dilemmát okoz az ön számára. Nehéz döntés elé néz majd, és mindkét választás mellett egyaránt lesznek érvek és ellenérvek is.

A csillagok állása szerint dönthet úgy is, akár, hogy vállalja a kockázatot, de kitarthat az eredeti elképzelése mellett is, mivel abból sem lesz problémája a későbbiek során.

Csak túl későn fog tudatosodni önben, hogy más döntést kellett volna hoznia. Sajnos már nem tudja helyrehozni a hibáját, de annyit azért megtehet, hogy tanul belőle, így a jövőben nem fogja újra elkövetni.
Ne feledkezzen meg a régi barátairól. Szánjon rá egy kis időt, hogy legalább egy kávézás erejéig találkozzon velük. Figyeljen oda az emésztésére. Nem tesz jót a gyomrának, ha túleszi magát vagy ha sietve bekap pár falatot, és nem rágja meg rendesen az ételt.

Rák

Ne hozzon elhamarkodott döntéseket. Még olyankor is fontos mindent előre megtervezni, ha esély nyílik a változtatásra. Jegyezze fel az elért eredményeit és a hibáit is, így sokkal könnyebben tud tanulni belőlük, és jobb döntéseket tud hozni a jövőben. Ne tűzzön ki olyan célokat maga elé, amiket jelenleg nem képes elérni.

Haladjon kisebb lépésekben.

Egy szakítás után az ember úgy érezheti, hogy soha többé nem lesz már “nyeregben”. Ez csak egy időszakos érzés. Gondoljon rá, hogy hamarosan találkozni fog azzal a személlyel, akinek köszönhetően minden megváltozik az életében. Fejezzen be minden önre bízott munkát, így elkerülheti, hogy konfliktusba kerüljön főnökével és nem okoz még több problémát saját magának. Váltson diétát. Egyen több zöldséget és használjon kevesebb sót. Garantáltan jobban fogja magát érezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük